Sådan Oprettes Et Wi-Fi-punkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Wi-Fi-punkt
Sådan Oprettes Et Wi-Fi-punkt

Video: Sådan Oprettes Et Wi-Fi-punkt

Video: Sådan Oprettes Et Wi-Fi-punkt
Video: Кто Последний Включит WIFI, Получит 10000$ - Челлендж 2024, April
Anonim

Brugere af laptops og netbooks, tablets og smartphones i dag foretrækker at bruge trådløs kommunikation for at få adgang til Internettet. En sådan forbindelse gør det muligt at bevæge sig frit rundt i huset med en computer eller mobilenhed, mens du kommunikerer med venner eller ser film online. For at implementere en sådan trådløs internetforbindelse er det nødvendigt at oprette et specielt adgangspunkt ved hjælp af Wi-Fi-adgang.

Sådan oprettes et Wi-Fi-punkt
Sådan oprettes et Wi-Fi-punkt

Instruktioner

Trin 1

Læs instruktionerne til din mobile enhed. Dette er nødvendigt for at vælge den rigtige Wi-Fi-router (router) til arbejde. De skal være kompatible med din computer.

Trin 2

Vælg en Wi-Fi-router til dig selv i overensstemmelse med specifikationen angivet i brugsanvisningen til din bærbare computer, tablet, netbook osv. Se afsnittet i manualen "Trådløs kommunikation", "Internetadgang" eller "Trådløse adaptere".

Trin 3

Installer Wi-Fi-routeren i henhold til instruktionerne, der følger med enheden. Slut det til lysnettet.

Trin 4

Tilslut dit eksisterende internetkabel til et WAN (DSL) eller internetstik (afhængigt af routermodellen). De angivne stik findes på enhedens krop. Tænd for din computer. Tilslut enhedens netværkskort til routeren ved at indsætte det relevante kabel i Ethernet (LAN) -stikket på Wi-Fi-routeren.

Trin 5

Start din browser. Åbn instruktionerne for det købte udstyr, og find IP-adressen til Wi-Fi-routeren der. Indtast denne adresse i din browser i indtastningsfeltet til webadressen. Vent, indtil enheden er logget ind på webgrænsefladen, og vælg menuen Internetopsætning.

Trin 6

Udfyld alle de nødvendige punkter i denne menu og angiv uden fejl dit brugernavn og din adgangskode, som udbyderen har givet dig til godkendelse i netværket. Aktivér NAT- og DHCP-funktioner. Gem alle ændringer.

Trin 7

Fortsæt med at oprette dit eget Wi-Fi-hotspot. Gå til menuen Trådløs opsætning. Indstil navnet (SSID) og adgangskoden (adgangskoden) på dit trådløse adgangspunkt. Vælg den tilbudte liste over datakrypteringstyper, der opfylder kravene til din bærbare computer eller anden mobilenhed.

Trin 8

Gem de angivne parametre ved at klikke på knappen OK eller "Gem" (afhængigt af softwaren). Genstart Wi-Fi-routeren ved at trykke på den tilsvarende knap på enhedens panel eller ved at slukke for routeren fra lysnettet (afhængigt af modellen). Tænd enheden.

Trin 9

Åbn listen over tilgængelige trådløse netværk på din bærbare computer, netbook eller anden mobilenhed. Vælg det hotspot, du oprettede.

Anbefalede: