Hvorfor Slukker Tastaturet

Hvorfor Slukker Tastaturet
Hvorfor Slukker Tastaturet

Video: Hvorfor Slukker Tastaturet

Video: Hvorfor Slukker Tastaturet
Video: INDBRUD I VORES BUTIK (MANGE SKADER) 2024, April
Anonim

Et tastatur er en enhed til indtastning af data i en computer. Strukturelt er det et sæt numeriske, alfabetiske og kontroltaster. Som enhver elektronisk enhed kan tastaturet mislykkes.

Hvorfor slukker tastaturet
Hvorfor slukker tastaturet

På bagsiden af systemenheden er der to små runde stik til tilslutning af et tastatur og en mus - PS / 2-porte. Disse porte er meget følsomme over for kortslutninger. Hvis du tilfældigvis tilslutter eller afbryder et tastatur, mens computeren er tændt, er det muligt, at porten ikke fungerer. I et sådant tilfælde er tastaturet deaktiveret på grund af denne fejlfunktion.

Problemet kan være dårlig kontakt. Sluk for computeren, frakobl musens interfacekabel fra stikket på bundkortet, og tilslut det forsigtigt igen. Når kontakten er gendannet, fungerer det fungerende tastatur.

Windows-installationer har mulighed for at slukke for enheder for at optimere strømforbruget. Udvid listen "Tastatur" i "Enhedshåndtering", højreklik på enhedens ikon og vælg "Egenskaber" i rullemenuen. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Tillad, at denne enhed slukker …" under fanen "Strømstyring". Hvis dit tastatur er tilsluttet via en USB-port, kan du forhindre det i at blive deaktiveret på listen over Universal Serial Bus Controllers.

Selve tastaturet kan være defekt. Hvis du nogensinde har spildt væske på den, kan der være kortslutning i de ledende stier inde i enheden. Du kan prøve at reparere beskadigede områder med ledende lim. For at gøre dette skal du adskille tastaturet og skylle filmbunden, hvor sporene er anbragt. Når det er tørt, skal du bruge en tester til at finde åbne kredsløb. Brug en slibet tændstik eller tandstikker til at påføre lim på folien over de beskadigede spor.

Der kan være et problem med enhedsdriveren. I "Enhedshåndtering" skal du højreklikke på ikonet "Tastatur" for at få vist kontekstmenuen. Vælg kommandoen "Slet". Klik på OK for at bekræfte og genstarte computeren. Systemet registrerer den nye enhed og installerer driveren på den.

Deaktivering af tastaturet kan skyldes virusers ondsindede aktivitet. Kør en dyb scanning af din computer med et antivirusprogram. Vær forsigtig, når du surfer på internettet.

Anbefalede: