Sådan Installeres Et Lydkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Et Lydkort
Sådan Installeres Et Lydkort

Video: Sådan Installeres Et Lydkort

Video: Sådan Installeres Et Lydkort
Video: Hvordan montere et lydkort 2024, April
Anonim

Et lydkort er en enhed, der lader dig afspille lyde på din computer. Moderne bundkort har typisk et integreret lydkort. Det bruger hukommelses- og processorressourcer. Men hvis denne enhed fejler, eller hvis du beslutter, at lydkvaliteten ikke er til din smag, kan du prøve at installere et separat lydkort.

Sådan installeres et lydkort
Sådan installeres et lydkort

Er det nødvendigt

Lydkort, driver, internetadgang, stjerneskruetrækker

Instruktioner

Trin 1

Hvis du ikke har en driver til dit lydkort, skal du læse, hvad der står på det - navn og producent. Noter disse oplysninger.

Frakobl systemkablets elektriske kabel fra strømkilden. Hvis der er tilsluttet eksterne lydenheder til computeren - højttalere, hovedtelefoner, mikrofon - skal du frakoble dem. Fjern skruerne, der fastgør systempanelets sidepanel, og fjern panelet.

Trin 2

Hvis bundkortet allerede har et lydkort installeret, skal du fjerne skruen, der fastgør det, og fjerne kortet fra stikket. Hvis du kun brugte det integrerede lydkort ved siden af det slot, hvor du planlægger at installere den nye enhed, skal du stramme skruerne og fjerne metalstrimlen, der dækker åbningen på systemenhedens bagpanel.

Trin 3

Sæt kortet fast i åbningen, indtil det stopper, og fastgør det med skruen. Genmonter sidepanelet, stram skruerne. Se nøje på, hvordan eksterne enheder skal tilsluttes: deres stik og de tilsvarende stik på lydkortet er enten markeret med samme farve, eller der er en skematisk gengivelse af eksterne enheder over kortstikkene.

Trin 4

Tilslut din computer til en strømkilde, tryk på tænd / sluk-knappen. Hvis din computers bundkort har et indbygget lydkort, skal det deaktiveres i BIOS-indstillingerne (Basic In-Out System). Vær opmærksom på de meddelelser, der vises på skærmen efter den første download. Du vil se noget svarende til Tryk på Slet for at opsætte. Tryk på den tast, du læser navnet, og gå til BIOS-indstillinger. I menupunkterne skal du finde den mulighed, der bestemmer status for de integrerede enheder. Måske kaldes det OnBoard eller Integrated. Indstil lydenhedens tilstand til Deaktiver. Tryk på F10-tasten for at gemme indstillingerne og afslutte BIOS-menuen. Computeren fortsætter med at starte.

Trin 5

Hvis din computer kører Windows, registrerer systemet en ny enhed og prøver at finde en driver til den. Hvis driveren er på en optisk disk, skal du indsætte den i drevet og angive den som kilde, når systemet bliver bedt om det. Hvis du ikke har en driver, skal du gå til producentens websted og downloade det nødvendige program derfra til din harddisk. Når systemet beder dig om at angive stien til driveren, skal du klikke på knappen "Gennemse" og angive placeringen på din harddisk, hvor driveren er placeret.

Anbefalede: