Sådan Skifter Du Tastatur På En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skifter Du Tastatur På En Bærbar Computer
Sådan Skifter Du Tastatur På En Bærbar Computer

Video: Sådan Skifter Du Tastatur På En Bærbar Computer

Video: Sådan Skifter Du Tastatur På En Bærbar Computer
Video: Skift tastatur på bærbar computer (Dell XPS) 2024, Kan
Anonim

Du skal skifte tastaturet på den bærbare computer for at ændre sproget. Layoutændring udføres normalt ved hjælp af standardknapper eller værktøjslinjen til hurtig adgang. Hvilke knapper der skal trykkes på, når der skiftes, afhænger af computerens mærke og det installerede operativsystem samt af brugerens individuelle indstillinger. Hvis du ikke har foretaget yderligere indstillinger, kan du prøve at skifte tastatur ved at trykke på en tastaturgenvej.

Sådan skifter du tastatur på en bærbar computer
Sådan skifter du tastatur på en bærbar computer

Instruktioner

Trin 1

Tryk på Shift- og Alt-tasterne på samme tid, bemærk ikonet nederst på skærmen på højre side. Ru - russisk, engelsk. Hvis tastaturet ikke har skiftet, skal du trykke på Ctrl- og Alt-tasterne, hvorefter tastaturet skal skifte. For at ændre sproget i omvendt rækkefølge skal du trykke på tastekombinationen, der skifter tastatur.

Trin 2

Hvis du ikke kan skifte tastatur ved hjælp af tasterne, skal du flytte musemarkøren over sprogikonet i lynadgangslinjen og klikke på det. I det vindue, der vises, skal du vælge det ønskede sprog og foretage et andet klik. Herefter skal sproget ændre sig.

Trin 3

For at gøre det nemmere at skifte tastatur skal du installere det specielle program Punto Switcher, som automatisk ændrer sproget. Det fungerer som følger. Hvis du begynder at skrive ordet "mshkgy", ændrer programmet automatisk sproget til engelsk og på samme måde i omvendt rækkefølge. Det tilpasser sig fuldstændigt stavemåden af ord. Programmet fungerer meget godt. Du kan downloade det på Internettet eller købe en installationsdisk.

Trin 4

Hvis tastaturet ikke skifter, skal du kontakte tjenesten. Du skal få hjælp ved at foretage visse indstillinger eller reparere den bærbare computer. Nogle gange er problemet en ødelagt nøgle, som løses i tjenesten på få minutter. Virusskader på operativsystemet har ikke den bedste effekt på computerens funktion, så nogle funktioner holder op med at arbejde.

Anbefalede: