Sådan Passer Lyden Til Videoen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Passer Lyden Til Videoen
Sådan Passer Lyden Til Videoen

Video: Sådan Passer Lyden Til Videoen

Video: Sådan Passer Lyden Til Videoen
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, Kan
Anonim

For at justere lyden til videoen skal du bruge et program, der kan redigere digital video eller et program til synkronisering af lyd- og videospor.

Sådan passer lyden til videoen
Sådan passer lyden til videoen

Instruktioner

Trin 1

Start et videoredigeringsprogram med funktionen til at opdele lyd- og videospor. For eksempel Apples iMovie-editor (til Mac) eller Adobe Premiere (til pc). Importer videofilen til programmet ved at vælge Importer i menuen Fil. Når importvinduet åbnes, skal du navigere til mappen på din harddisk, hvor filen er gemt, og dobbeltklikke på den.

Trin 2

Klik på det første videoklip, der er oprettet fra den importerede video, og brug derefter piletasterne Skift og ned for at flytte ned og vælge alle klip fra videofilen. Når alle klip er valgt, skal du klikke på et hvilket som helst klip og trække det til tidslinjen for at flytte alle videoklip i den rigtige rækkefølge.

Trin 3

Klik på "+" symbolet ved siden af sporet mærket Video for at få vist lydsporet. Højreklik på video- eller lydsporet, og vælg indstillingen Fjern link for at opdele lyd og video i to separate rækker.

Trin 4

Flyt klipene til højre for at afspille lydsporet senere. Eller flyt klipene til venstre, så lydsporet afspilles tidligere. For at flytte det første klip til venstre skal du først klikke på klipets venstre kant og trække det let mod højre for at skabe lidt plads.

Trin 5

Kontroller synkroniseringen af lyd- og videosekvenser, når du flytter klip ved at klikke på knappen Afspil på preview-skærmen. Når lyden og videoen er synkroniseret, skal du vælge Eksporter i menuen Filer. Indtast et filnavn, klik på knappen Gennemse for at vælge en mappe til at gemme videoen, og klik på knappen Eksporter.

Trin 6

For at matche lyd til video ved hjælp af et synkroniseringsprogram skal du downloade og installere en passende software såsom AV-Sync eller VirtualDub. Vælg menuen Åbn i menuen Filer. Gå til den mappe, der indeholder videofilen, og dobbeltklik på den for at føje til programgrænsefladen.

Trin 7

Gå til den automatiske synkroniseringsfunktion. I AV-Sync er denne funktion placeret under fanen Sync. Klik på Video - Synkronisering i VirtualDub. Vælg en indstilling for automatisk synkronisering ved at klikke på knappen Automatisk i AV-Sync eller Skift video og lyd, så de matcher i VirtualDub. Klik på OK for at vende tilbage til hovedprogramskærmen. Vælg Gem eller Anvend i menuen Filer, indtast filnavnet i det vindue, der vises, og tryk på Enter.

Anbefalede: