Sådan Installeres En Ekstern Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Ekstern Harddisk
Sådan Installeres En Ekstern Harddisk

Video: Sådan Installeres En Ekstern Harddisk

Video: Sådan Installeres En Ekstern Harddisk
Video: [GreenTech] hvordan du installere en harddisk 2024, Kan
Anonim

En ekstern harddisk er allerede blevet en slags alternativ til et flash-kort for mange brugere. Det er praktisk at gemme oplysninger om det, dets lydstyrke giver dig mulighed for at skrive mange filer til disken. Når du tilslutter en ekstern harddisk, kan du dog støde på en række problemer.

Installation af en ekstern harddisk
Installation af en ekstern harddisk

Nødvendig

PC, ekstern harddisk

Instruktioner

Trin 1

Tilslutning af en ekstern harddisk til din computer. I dag er absolut alle modeller af eksterne harddiske tilsluttet en computer via USB 2.0-interface eller USB 3.0. For at aktivere enheden på din pc skal du bare følge de samme trin som når du tilslutter et almindeligt flashdrev - tilslut harddisken til USB-porten. Computeren registrerer derefter automatisk enhedstypen og tildeler den et bestemt bogstav i displaymenuen.

Trin 2

Mulige vanskeligheder i arbejdet. Eksterne diske, som vi er vant til at se i butikkerne, kommer med standardformatering - FAT 32. På den ene side er der ikke noget underligt her, men på den anden side giver dette øjeblik dig ikke mulighed for at skrive filer over 4 GB til harddisken. For at omgå dette problem skal du installere visse drivere på din pc, der følger med produktet. Efter installationen kan du skrive filer af enhver størrelse til disken.

Trin 3

Afbrydelse af den eksterne harddisk fra pc'en. Det vigtigste punkt i arbejdet med eksterne harddiske. Før du frakobler enheden fra computeren, skal du sørge for at fjerne den sikkert ved hjælp af det tilsvarende ikon på proceslinjen. Først derefter kan du afbryde harddisken fra pc'en. Hvis du trækker USB-kablet ud uden at lukke ned, vil dataene på disken blive ødelagt over tid, og harddiskens levetid og mængden af anvendelig hukommelse reduceres betydeligt.

Anbefalede: