Sådan Aktiveres Numlock Ved Opstart

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Numlock Ved Opstart
Sådan Aktiveres Numlock Ved Opstart

Video: Sådan Aktiveres Numlock Ved Opstart

Video: Sådan Aktiveres Numlock Ved Opstart
Video: Включить отключить Numlock при загрузке 2024, April
Anonim

Numlock er en speciel nøgle designet til at låse og skifte det numeriske register. Når aktiveret, sætter numlock den numeriske blok i numerisk tilstand. Denne nøgle er tændt, når pc'en starter.

Sådan aktiveres numlock ved opstart
Sådan aktiveres numlock ved opstart

Nødvendig

Personlig computer

Instruktioner

Trin 1

Start KDE-konfigurationsvinduet på din Linux-pc. For at gøre dette skal du finde "Computer" -knappen i hovedmenuen og derefter klikke på fanen "Systemindstillinger". Derefter skal du følge hierarkiet med indstillinger: vælg afsnittet "Tastatur" og marker afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér NumLock".

Trin 2

I nogle tilfælde er numlock aktiveret i BIOS-indstillingerne. Men på trods af at Boot Up Num-Lock LED-parameteren findes, mener eksperter, at det er absolut ubrugeligt at installere det. Faktum er, at operativsystemet, der er installeret på pc'en, styrer denne indstilling selv.

Trin 3

Overhold numlock-indikatoren under opstart: først, hvad der er indstillet i BIOS er tændt, og når Linux-kernen er indlæst, udføres handlingerne (aktivering eller deaktivering af numlock) i henhold til de indstillinger, der er indstillet i KDE.

Trin 4

For at aktivere numlock, når du starter en pc med Windows-operativsystemet installeret, skal du klikke på knappen "Start" og derefter vælge "Kør". Derefter skal du indtaste kommandoen regedit i feltet, der åbnede vinduet, og bekræfte alle dine handlinger ved at klikke på OK.

Trin 5

Gå til underafsnittet Tastatur i vinduet, der åbnes. Derefter skal du venstreklikke på underafsnittet Tastatur og finde strengparameteren InitialKeyboardIndicators i højre del af vinduet. Derefter skal du på denne parameter vælge "Skift" med den højre tast.

Trin 6

I vinduet "Skift en strengparameter", nemlig i dets "Værdi" -felt, skal du indtaste nummer 2. Klik derefter på OK, og genstart pc'en.

Anbefalede: