Sådan Tilsluttes Højttalere Og Hovedtelefoner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Højttalere Og Hovedtelefoner
Sådan Tilsluttes Højttalere Og Hovedtelefoner

Video: Sådan Tilsluttes Højttalere Og Hovedtelefoner

Video: Sådan Tilsluttes Højttalere Og Hovedtelefoner
Video: Sådan sætter du ekstern højtaler til din Lp afspiller 2024, Kan
Anonim

Hvis din computer ikke har lydkortdrivere, kan du ikke afspille lyd. Derfor skal du sørge for, at den relevante software er installeret på pc'en, når du tilslutter højttalere og hovedtelefoner.

Tilslutning af højttalere og hovedtelefoner
Tilslutning af højttalere og hovedtelefoner

Nødvendig

Computer, højttalere, hovedtelefoner

Instruktioner

Trin 1

Installation af software til lydkortet. Indsæt disken, der indeholder driverne til dit lydkort, i diskettedrevet. Når du har ventet på, at den skal downloades, skal du aktivere softwareinstallationen uden at ændre nogen parametre (især installationsstien). Når lydkortdrivere er installeret på din computer, kan du fortsætte med at forbinde højttalerne og hovedtelefonerne.

Trin 2

Tilslut højttalerne sammen med en speciel adapter, der følger med leveringen. Når enhederne er tilsluttet, skal du slutte dem til din computer. For at gøre dette skal du sætte stikket i et ledigt stik på bagsiden af pc'en. Når stikket er isat, skal du definere enheden som fronthøjttalerudgang. Gem indstillingerne, og test funktionaliteten ved at aktivere en hvilken som helst musikfil på din computer.

Trin 3

Tilslutning af hovedtelefoner til en computer. Når du holder øje med hovedtelefonstikket, vil du se, at det er lavet i et grønt farveskema. For at slutte hovedtelefoner til din pc skal du sætte stikket i det grønne stik på bagsiden af computeren. Hvis der ikke er noget grønt stik, kan du sætte stikket i et hvilket som helst frit hul. Når stikket er isat, skal du definere enheden som "Hovedtelefoner". Gem parametrene.

Anbefalede: