Sådan Køres Kaspersky Anti-Virus

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køres Kaspersky Anti-Virus
Sådan Køres Kaspersky Anti-Virus

Video: Sådan Køres Kaspersky Anti-Virus

Video: Sådan Køres Kaspersky Anti-Virus
Video: Kaspersky Anti Virus 2024, Kan
Anonim

Antivirus er et program designet til at opdage og fjerne skadelige computerprogrammer, især vira. Det forhindrer spredning af virussen og reparerer beskadigede filer. Et af de mest populære antivirusprogrammer er Kaspersky Anti-Virus.

Sådan køres Kaspersky Anti-Virus
Sådan køres Kaspersky Anti-Virus

Er det nødvendigt

  • - en computer med internetadgang
  • - browser

Instruktioner

Trin 1

Åbn browserapplikationen, gå til den officielle webside kaspersky.com, download installationsfilen til Kaspersky-antivirus derfra (https://downloads.kaspersky-labs.com/trial/registered/R7WAUYXCPA6U28PQLVT …)

Trin 2

Luk alle aktive programmer, kontroller om der er installeret andre antivirusprogrammer på din computer. Fjern dem i så fald. Kør den downloadede fil for at installere Kaspersky Anti-Virus. Installationsguiden åbnes.

Trin 3

Klik på knappen "Næste", læs vilkårene i licensaftalen, og klik på knappen "Jeg er enig". Læs teksten i erklæringen om Kaspersky Security Nerwork, dette program sender data om trusler til din pc og dit system til Kaspersky Lab. Hvis du er enig i dette system, skal du markere afkrydsningsfeltet “Jeg deltager i programmet”. Hvis ikke, behøver du ikke markere afkrydsningsfeltet, dette er valgfrit. Klik derefter på knappen "Installer".

Trin 4

Indtast administratoradgangskoden, klik på knappen "Ja", hvis dit operativsystem er Windows Vista / 7. Hvis du bruger Windows XP, behøver du ikke indtaste en adgangskode. Klik på knappen Næste og derefter på knappen Udfør. For at starte Kaspersky Anti-Virus skal du genstarte din computer.

Trin 5

Aktivér prøveversionen af programmet. Aktiveringsvinduet vises efter genstart. Vælg "Aktiver prøveversion" i den, så oprettes en forbindelse til aktiveringsserveren, og der vises en meddelelse om, at prøveversionen (i 30 dage) er aktiv. Derefter skal du opdatere antivirusdatabaser ved at højreklikke på programikonet i systembakken. Installation og kørsel af Kaspersky Anti-Virus er en gratis og enkel procedure. Efter 30 dages brug skal du vælge en af to muligheder, enten betale for en licensnøgle til programmet eller hacke det.

Anbefalede: