Sådan Deaktiveres Adgangskoden, Når Du Tænder Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Adgangskoden, Når Du Tænder Computeren
Sådan Deaktiveres Adgangskoden, Når Du Tænder Computeren

Video: Sådan Deaktiveres Adgangskoden, Når Du Tænder Computeren

Video: Sådan Deaktiveres Adgangskoden, Når Du Tænder Computeren
Video: Sådan skifter du udløbsdato for adgangskode i Windows 10 – Lokal Konto (Officiel Dell Tech Support) 2024, April
Anonim

At bede om en adgangskode, når du logger ind, er en forholdsvis pålidelig beskyttelse mod uautoriseret adgang til filer på din computer. Hvis du ikke længere har brug for beskyttelse, kan du deaktivere adgangskoden, når du tænder computeren.

Sådan deaktiveres adgangskoden, når du tænder computeren
Sådan deaktiveres adgangskoden, når du tænder computeren

Instruktioner

Trin 1

Log ind på systemet med en administratorkonto. Åbn "Kontrolpanel" via "Start" -knappen. Hvis du ikke kan finde Kontrolpanel i Start-menuen, skal du tilpasse, hvordan det vises. For at gøre dette skal du højreklikke på proceslinjen og vælge Egenskaber i genvejsmenuen.

Trin 2

Gå til fanen "Startmenu" i dialogboksen "Egenskaber på proceslinjen og startmenuen", der åbnes, og klik på knappen "Tilpas" i feltet "Startmenu". En ny dialogboks åbnes. Vælg fanen "Avanceret" i den, i gruppen "Startmenupunkter", brug rullepanelet til at finde "Kontrolpanel" -elementet og sæt en markør i feltet "Vis som link" eller "Vis som menu". Klik på OK-knappen, anvend de nye indstillinger, og luk egenskabsvinduet. Derefter skal du åbne "Kontrolpanel" som beskrevet i første trin.

Trin 3

På "Kontrolpanel" skal du vælge sektionen "Brugerkonti" og ikonet med det samme navn eller "Skift konto" -opgaven. En ny dialogboks åbnes. Klik på administratorikonet (computeradministrator) med venstre museknap, eller vælg kommandoen "Skift adgangskode" fra den tilbudte liste over handlinger.

Trin 4

I det opdaterede vindue skal du i det første felt indtaste adgangskoden, som du indtastede systemet med. Lad resten af felterne være tomme. Klik på knappen "Skift adgangskode". Derefter behøver du ikke længere indtaste adgangskoden, når du tænder computeren.

Trin 5

Når du deaktiverer en adgangskode, skal du huske, at det ikke kun er nødvendigt for at beskytte din computer mod udenforstående, men det kan også bruges af andre tjenester til at køre bestemte opgaver. For eksempel udføres en planlagt nedlukning af systemet på administratorens vegne, og der kræves en adgangskode for at bruge komponenten Planlagte opgaver.

Anbefalede: