Sådan Installeres Japansk På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Japansk På Din Computer
Sådan Installeres Japansk På Din Computer

Video: Sådan Installeres Japansk På Din Computer

Video: Sådan Installeres Japansk På Din Computer
Video: Создание собственного игрового ПК в Японии (покупка запчастей!) 2024, Kan
Anonim

Hvis du bruger Microsoft Windows og bruger de programmer, der følger med Microsoft Office, til at arbejde med dokumenter, kan du installere Arial Unicode MS-skrifttypen, som understøtter japansk. Med denne understøttelse på japansk kan du nemt surfe på japanske websider og læse japanske elektroniske tekster.

Sådan installeres japansk på din computer
Sådan installeres japansk på din computer

Instruktioner

Trin 1

Først skal du sørge for, at din computer faktisk ikke har understøttelse af japansk. For at gøre dette skal du tage en hurtig test: 日本語。 - se hieroglyferne? Hvis du ser firkanter i stedet for japanske tegn, er denne artikel noget for dig.

Trin 2

Du kan derefter begynde at installere japansk sprogstøtte. For at læse japanske tekster og websider har vi brug for en skrifttype, der afspejler de tre hovedsystemer for skrivning på moderne japansk: kanji (kinesiske tegn) og hiraganu og katakana (to japanske syllabiske alfabeter). Denne skrifttype kaldes Arial Unicode MS. Det kan f.eks. Downloades her - https://www.jpcat.ru/files.html?start=0. Selvom det kan virke besværligt (det har mere end 20 MB), vil det alligevel være nyttigt, da det er alsidigt og viser mange andre sprog (kinesisk, hebraisk, arabisk, georgisk osv.)

Trin 3

Når du har downloadet skrifttypen, skal du flytte den til mappen C: / Windows / Fonts for skrifttyper. Det er alt. Nu vises websider og symboler på nationale alfabeter frit på din computer. Hvis du selv vil skrive på japansk, har du også brug for hieroglyphic skrivestøtte. For at gøre dette skal du have en Microsoft Windows installationsdisk.

Trin 4

Så din licenserede (eller måske ikke så meget) Windows-disk er ved siden af computeren. Du skal gå til kontrolpanelet (menu "Start" - "Kontrolpanel") og derefter vælge fanen (mappe) "Regionale og sproglige indstillinger".

Trin 5

I denne mappe skal du vælge fanen "Avanceret" og markere afkrydsningsfeltet ud for påskriften "Installer understøttelse af sprog med skrivning i hieroglyffer", og derefter klikke på "OK". Indsæt derefter Microsoft Windows-disken, og følg alle instruktionerne i installationsprogrammet.

Trin 6

Når du har aktiveret understøttelse af hieroglyfisk skrivning, skal du gå til "Kontrolpanel" igen og vælge følgende punkter: "Regionale og sproglige indstillinger" - "Sprog" - "Mere" og derefter klikke på knappen "Tilføj".

Trin 7

Dette åbner en liste over tastaturlayouter, du skal vælge japansk. Det er det, fuld japansk sprog support er installeret. Forresten, fuld støtte til det japanske sprog foregriber ikke visning og skrivning af det russiske og engelske sprog på nogen måde, du har lige nu tre sprog i stedet for to.

Anbefalede: