Sådan Bruges En Gammel Computer Derhjemme

Sådan Bruges En Gammel Computer Derhjemme
Sådan Bruges En Gammel Computer Derhjemme

Video: Sådan Bruges En Gammel Computer Derhjemme

Video: Sådan Bruges En Gammel Computer Derhjemme
Video: Новый электродвигатель в BMW седан 2024, Kan
Anonim

Har du undergivet reklameforslag og købt en endnu mere kraftfuld computer? I mellemtiden fungerer den gamle stadig, intet brændt der, men du vil ikke bruge den som den vigtigste mere? Lad os tænke over, hvad vi skal gøre med den gamle computer …

Sådan bruges en gammel computer derhjemme
Sådan bruges en gammel computer derhjemme

1. Sælg.

Du kan selvfølgelig placere en annonce for salg af en gammel, brugbar computer i en avis eller på et elektronisk opslagstavle, tilbyde den til venner og bekendte, men du skal forstå, at du ikke vil være i stand til at "genvinde" pengene betalt for det.

Nyttigt råd: inden du angiver en pris for en gammel pc, skal du kigge efter lignende konfigurationer på den samme Avito.

2. Giv væk gratis.

Ved at sende en annonce på specialiserede websteder kan du hurtigt slippe af med din gamle computer ved at aflevere den til en fattig person eller på den måde hjælpe et plejehjem, en velgørenhedsorganisation.

Men hvorfor slippe af med teknologi, der kan udføre mange flere funktioner?

3. Brug som skrivemaskine eller andre enkle opgaver.

En ikke særlig kraftig computer kan let hjælpe dig med at udføre mange opgaver, såsom at arbejde med dokumenter, søge efter information på Internettet osv. Det vigtigste i denne sag er valget af den rigtige software, det vil sige ikke-krævende til hardware-parametrene.

4. Brug som en filserver eller medieafspiller.

Smid ikke din gamle pc ud, men tildel den til opbevaring af filer - bøger, film, fotos, det vil sige alt, der tager meget plads. Det er let at organisere fjernadgang til en sådan server, og du kan se de filer, du har brug for, fra en helt ny tablet eller bærbar computer.

Forresten vil det være praktisk, hvis du overfører torrentklienten til den samme filserver.

5. Brug din gamle pc som en printserver, firewall, router …

Hvis du har flere computere i dit hjem, men kun en printer, skal du slutte printeren til din gamle pc og konfigurere deling. Nu kan ikke alle køre med flashdrev til en computer med en printer eller skifte printeren til deres pc, men straks sende et udskriftsjob uden problemer.

Det er ikke mindre nyttigt at installere en gammel computer til distribution af Internettet, som en proxyserver osv.

Bemærk! Hvis du har brug for to højtydende pc'er i dit hjem, men du ikke har pengene til at købe en anden, kan du oprette din gamle computer som en terminal til at oprette forbindelse til en mere kraftfuld maskine.

Anbefalede: