Sådan Oprettes En Ekstern Desktopforbindelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Ekstern Desktopforbindelse
Sådan Oprettes En Ekstern Desktopforbindelse

Video: Sådan Oprettes En Ekstern Desktopforbindelse

Video: Sådan Oprettes En Ekstern Desktopforbindelse
Video: Home Assistant. Урок 9.4 ADD-ON - Xiaomi Gateway 3, интеграция в zigbee2mqtt 2024, April
Anonim

Fjernadgang til en computer er en praktisk teknologi på pc'er. Du kan altid bruge dit skrivebord, dine programmer, filer på denne måde. Brugere kan konfigurere Remote Desktop Connections med et par enkle trin.

Sådan oprettes en ekstern desktopforbindelse
Sådan oprettes en ekstern desktopforbindelse

Nødvendig

Personalecomputer, Internet

Instruktioner

Trin 1

Før du starter, skal du sørge for, at systemet er konfigureret til at acceptere anmodninger fra en computer, der er eksternt placeret. Klik på Start på din computer. Klik (højreklik) på linjen "Computer". Vælg linjen i afsnittet Egenskaber. I ruden "Opgaver" skal du klikke på elementet med titlen "Konfigurer fjernadgang". Sørg for, at "Afvis forbindelser til denne computer" ikke er valgt i dialogboksen med titlen Systemegenskaber.

Trin 2

Klik på fanen "Vælg brugere". Dette opretter kontiene. Når du konfigurerer fjernassistance, skal du kontrollere Tillad fjernassistance-forbindelser til denne computer-fane. Klik på knappen Avanceret, og konfigurer fjernbetjeningsindstillingerne. Klik på fanen "Vælg brugere", og i panelet "Fjern brug" lige i dialogboksen "Systemegenskaber" åbnes en menu foran dig. Klik på knappen Tilføj. Indtast navnene på disse brugere såvel som de grupper, som du giver adgang til. Klik på OK.

Trin 3

For at begynde at oprette forbindelse til en fjerncomputer skal du klikke på knappen "Start". Gå til emnet "Alle programmer". Åbn "Standard". Start applikationen kaldet "Remote Desktop Connection". Der åbnes et vindue, hvor du indtaster navnet og IP-adressen på den nødvendige computer og klikker på knappen "Opret forbindelse". Hvor der står Local Resources, er et program kaldet Remote Desktop Connection. På fanen "Programmer" skal du angive, om ønsket, hvilke programmer der skal startes, når de er forbundet til et eksternt skrivebord.

Trin 4

På fanen Forbindelse skal du konfigurere de indstillinger, der godkender serveren til eksterne computere. Når du opretter forbindelse til andre systemer ved hjælp af afsnittet "Forbindelser til eksternt skrivebord", skal du indtaste brugernavnet og derefter adgangskoden til serverkontoen. For at afslutte forbindelsen skal du klikke på knappen "Start" og derefter vælge "Afbryd".

Anbefalede: