Sådan Overvåges Din Server

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overvåges Din Server
Sådan Overvåges Din Server

Video: Sådan Overvåges Din Server

Video: Sådan Overvåges Din Server
Video: How to monitor your Windows server | NETVN 2024, Kan
Anonim

Hvis du med sikkerhed har bestået den sværeste fase - at oprette og konfigurere din egen CS-server, er det fortsat at informere andre spillere om din server. Hvis du har nok kendte spillere, som du kan fortælle serverens IP-adresse til via ICQ eller Skype, fantastisk. Men for at tiltrække fremmede rundt om i verden skal du tilføje en server til overvågningen på de relevante websteder.

Sådan overvåges din server
Sådan overvåges din server

Er det nødvendigt

internettet

Instruktioner

Trin 1

Gå til siden https://cs-monitor.su og find emnet "Tilføj server". Desværre inkluderer overvågningen ikke servere, der ikke har deres eget websted på Internettet. Overvej dette, når du overvejer at sætte din server i overvågning.

Trin 2

Læs instruktionerne omhyggeligt. Den første betingelse er at placere et link til overvågningsstedet på din servers websted. Det er også værd at registrere sig på overvågningssiden for at få adgang til oplysninger om din server og evnen til at redigere den. Det vil sige, du skal etablere direkte eller indirekte adressering til tjenesteudbyderens websted, for at hele systemet kan fungere i fuld tilstand.

Trin 3

Udfyld felterne med dine oplysninger. Nødvendige informationsfelter er markeret med en rød stjerne. Sørg for at medtage kontaktoplysningerne til din serveradministrator, så du kan kontakte ham, hvis behovet opstår. Det er også værd at bemærke, at det er nødvendigt at angive den e-mail-adresse, som du skal aktivere din konto med, ved hjælp af et specielt link til det officielle websted.

Trin 4

Skriv en beskrivelse af din server, og indtast koden fra bekræftelsesbilledet. Klik på knappen "Tilføj" for at afslutte registreringsproceduren. Hvis der ikke er spørgsmål om de angivne data, sender formularen oplysningerne til overvågningsserveren. Efter kontrol af moderatoren vises en besked om din server på overvågningssiden.

Trin 5

Hvis din CS-server ikke er aktiv i 7 dage, fjernes oplysninger om den automatisk fra overvågningen. Denne betingelse blev oprettet, så afspillere ikke dirigeres af overvågningswebstedet til ikke-eksisterende eller inaktive servere. Overvåg også saldoen på din konto nøje, da hvis du har gæld i et stykke tid, skal du overvåge dit websted et stykke tid.

Anbefalede: