Sådan øges En Router

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges En Router
Sådan øges En Router

Video: Sådan øges En Router

Video: Sådan øges En Router
Video: 4G WiFi роутер EDUP EP-N9522 2024, Kan
Anonim

For at oprette store lokale netværk og give adgang til Internettet anbefales alle enheder, der udgør det, at bruge routere. Nogle brugere har svært ved at udvide et sådant netværk.

Sådan øges en router
Sådan øges en router

Er det nødvendigt

netværkshub

Instruktioner

Trin 1

I tilfælde af at du har brug for at forbinde flere nye computere, bærbare computere eller printere til en router, der har alle sine Ethernet (LAN) porte optaget, er der ingen mening i at købe lignende udstyr med et stort antal kanaler. Bedre få et netværkshub.

Trin 2

I dette tilfælde er et netværkshub med ikke-konfigurerbare porte velegnet til dig, fordi det koster mindre, og du simpelthen ikke har brug for ekstra funktioner. Installer denne enhed på det ønskede sted og tilslut den til lysnettet.

Trin 3

Afbryd en computer fra routeren. Dette er nødvendigt for at frigøre den port, som netværkshubben skal tilsluttes. Tilslut begge netværksenheder ved hjælp af et snoet parkabel.

Trin 4

Tilslut computeren, der er afbrudt fra routeren, til netværkshubben. Tilslut andre computere, bærbare computere eller printere til den samme enhed. Yderligere konfiguration afhænger af parametrene på dit lokale netværk.

Trin 5

I tilfælde af at DHCP-funktionen er aktiveret i routerindstillingerne, skal du blot nulstille parametrene for netværkskortene på nye computere. Åbn listen over eksisterende netværksforbindelser. Vælg det ønskede netværkskort. Gå til TCP / IP-egenskaber. Aktiver følgende to punkter: "Få automatisk en IP-adresse" og "Få automatisk DNS-serveradresse". Gem indstillingerne.

Trin 6

Hvis en printer eller MFP er tilsluttet en af computerne, anbefales det at indstille denne pc til en statisk adresse. I dette tilfælde skal du aktivere punktet "Brug følgende IP-adresse" og indstille den permanente IP-værdi. I dette tilfælde skal du naturligvis registrere routerens IP-adresse i felterne "Standardgateway" og "Foretrukket DNS-server". Ellers kan den valgte computer have problemer med adgang til Internettet.

Anbefalede: