Sådan Repareres En Dynamisk Disk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres En Dynamisk Disk
Sådan Repareres En Dynamisk Disk

Video: Sådan Repareres En Dynamisk Disk

Video: Sådan Repareres En Dynamisk Disk
Video: Как чистить, ремонтировать и хранить диски (ПРАВИЛЬНЫЙ способ!) | Основы диск-гольфа 2024, Kan
Anonim

Flere værktøjer kan bruges til at gendanne data fra harddiske. Hvis du har at gøre med dynamiske diske, har du muligvis brug for specifikke programmer.

Sådan repareres en dynamisk disk
Sådan repareres en dynamisk disk

Er det nødvendigt

  • - DVD-disk;
  • - Acronis Disk Director;
  • - GetDataBack.

Instruktioner

Trin 1

Tilslut først en ekstra harddisk til din computer. Faktum er, at du for datagendannelse helt sikkert har brug for en anden harddisk. du kan ikke gemme gendannede filer på den samme disk. Opret en multiboot-disk til at køre bestemte hjælpeprogrammer i DOS-tilstand.

Trin 2

Download et bootbart diskbillede, der indeholder Acronis Disk Director. Brænd det til DVD-medier. Brug Nero-programmet til at gøre dette. Vælg DVD-Rom (Boot) -tilstand. Hvis du vil lette processen med at oprette en multiboot-disk, skal du downloade iso File Burning-programmet og bruge det.

Trin 3

Indsæt den resulterende DVD i dit drev, og tænd din computer. Vælg muligheden for at starte fra DVD-medier. Kør værktøjet Acronis Disk Director. Angiv den manuelle type programfunktion. Højreklik på den dynamiske harddisk, og hold markøren over menuen Avanceret. Vælg "Recovery" i det åbnede vindue.

Trin 4

Klik på punktet "Manuel" for at deaktivere automatisk konfiguration af gendannelsesindstillinger. Klik på "Næste". Aktivér indstillingen "Fuld" for at give den bedste kvalitet og den dybeste diskscanning. Vent mens programmet opretter en liste over tidligere eksisterende partitioner på den dynamiske disk. Vælg den, du vil gendanne. Klik på "Næste".

Trin 5

Åbn nu fanen "Operationer" i hovedmenuen i Acronis-programmet. Klik på punktet "Kør" og klik på knappen "Fortsæt" i den menu, der åbnes. Vent på gendannelse af den dynamiske diskpartition for at fuldføre og genstarte computeren. Brug GetDataBack-programmet til at gendanne mistede data tidligere i dette afsnit. Det er specielt designet til at arbejde med dynamiske diske.

Anbefalede: