Sådan Tilpasser Du Grafikken I Spillet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilpasser Du Grafikken I Spillet
Sådan Tilpasser Du Grafikken I Spillet

Video: Sådan Tilpasser Du Grafikken I Spillet

Video: Sådan Tilpasser Du Grafikken I Spillet
Video: ПРОВЕРЯЮ 🤪 10 Самых БЕСЯЩИХ ИГР в МИРЕ 😵 АСМР 2024, Kan
Anonim

Brugeren ønsker at få maksimal fornøjelse fra ethvert spil: nyd historien, bekvem kontrol, en tilgængelig grænseflade og selvfølgelig grafik i høj kvalitet. Hvis du ikke er tilfreds med standardgrafikindstillingerne, kan du ændre dem.

Sådan tilpasser du grafikken i spillet
Sådan tilpasser du grafikken i spillet

Instruktioner

Trin 1

I de fleste tilfælde får du adgang til grafikindstillingerne fra menuen i det installerede spil. Start spillet på din computer på den måde, du er vant til. I det generelle afsnit af menuen skal du vælge Indstillinger (Valgmuligheder, "Indstillinger") eller noget lignende i betydningen. Hvis gameplayet kører, skal du trykke på Esc-tasten eller en anden tast tildelt af udviklerne for at gå ud til hovedmenuen.

Trin 2

I menuen "Indstillinger" skal du vælge emnet Grafik ("Grafik", "Grafikindstillinger") og flytte gennem undermenuelementerne (lysstyrke, kontrast, mætning, grafikkvalitet, effekt på displayet osv.) Indstille værdierne Du har brug for. Husk, at grafikindstillingerne i nogle tilfælde ikke er indeholdt i undermenuen, men i det generelle afsnit kan de straks ændres. I nogle spil kan du justere mange parametre, i andre kun et begrænset antal af dem.

Trin 3

Hvis du ikke kan finde indstillingerne i spillet, er de muligvis bundet til filen launcher.exe. I dette tilfælde vil lanceringen af spillet ikke nødvendigvis ske gennem det. Find mappen med navnet på spillet i Start-menuen, og tjek listen over tilgængelige filer. Hvis der er en launcher-fil, skal du åbne den. Hvis den ønskede fil ikke findes i menuen Start, skal du prøve at finde den i den mappe, hvor du installerede spillet. Opsætning af grafik gennem launcheren sker på samme måde som opsætning fra menuen i et kørende spil.

Trin 4

I tilfælde af at standardindstillingerne ikke påvirker ydeevnen, kan du justere nogle af grafikparametrene via skærmindstillingerne eller via skærmkortets kontrolpanel. I det første tilfælde skal du åbne skærmmenuen og justere farver, lysstyrke og andre tilgængelige parametre ved hjælp af knapperne beregnet til dette. For at åbne skærmkortets kontrolpanel skal du klikke på dets ikon i meddelelsesområdet på proceslinjen eller i mappen med videokortfilerne.

Anbefalede: