Sådan Får Du Vist Et Grafikkorts Egenskaber

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Et Grafikkorts Egenskaber
Sådan Får Du Vist Et Grafikkorts Egenskaber

Video: Sådan Får Du Vist Et Grafikkorts Egenskaber

Video: Sådan Får Du Vist Et Grafikkorts Egenskaber
Video: Sådan tjekker du grafikkort i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, Kan
Anonim

Korrekt indstillede skærmkortindstillinger hjælper med at arbejde komfortabelt med grafik og nyde højkvalitets teksturer og video i spil. For at få adgang til kortindstillingerne eller bare se dets egenskaber skal du vide, hvor og hvordan du skal se. Der er flere måder at få adgang til et grafikkorts egenskaber.

Sådan får du vist et grafikkorts egenskaber
Sådan får du vist et grafikkorts egenskaber

Instruktioner

Trin 1

For at få adgang til skærmkortets egenskaber fra skrivebordet skal du flytte markøren til ikonet "Denne computer", højreklikke på det. I rullemenuen skal du vælge den sidste linje "Egenskaber" og klikke på den med en hvilken som helst museknap. Vinduet Systemegenskaber åbnes.

Trin 2

For at ringe til egenskabsvinduet på en anden måde skal du kalde "Kontrolpanel" i menuen "Start". Når panelet vises efter kategori, skal du vælge sektionen Ydelse og vedligeholdelse og derefter System. Hvis du har aktiveret den klassiske visning af kontrolpanelet, skal du straks vælge ikonet "System" ved at klikke på det med venstre museknap.

Trin 3

I vinduet "Systemegenskaber" skal du gå til fanen "Hardware" og i det første øverste afsnit klikke på knappen "Enhedshåndtering". På listen over tilsluttet udstyr skal du finde emnet "Videoadaptere" og udvide det ved at klikke på "+" - tegnet fra indskriften eller ved at dobbeltklikke på selve indskriften med venstre museknap. Dobbeltklik på underkatalogen med navnet på dit grafikkort med venstre museknap for at åbne vinduet med grafikkortets egenskaber. Det samme kan gøres ved at højreklikke på en underkatalog og vælge Egenskaber i rullemenuen.

Trin 4

Du kan få komplette oplysninger om grafikkortet ved hjælp af DirectX Diagnostic Tool. For at åbne diagnosticeringsværktøjsvinduet skal du vælge kommandoen "Kør" i menuen "Start". I det tomme felt skal du indtaste "dxdiag" uden anførselstegn eller mellemrum, klikke på "OK" eller trykke på "Enter". Vent til systemet er færdig med at indsamle data, gå til fanen "Display". Hvis der er installeret flere skærme, får fanerne navnet henholdsvis Display 1 og Display 2.

Trin 5

Du kan også se egenskaberne for et grafikkort direkte via dets kontrolpanel. Brug et NVIDIA-kort som et eksempel, det vil se sådan ud. Brug startmenuen og kontrolpanelet eller ved at søge efter den ønskede fil i mappen, der findes i C: / Program Files / NVIDIA Corporation / Control Panel Client, skal du åbne skærmkortets kontrolpanel. Vælg "Hjælp" i den øverste menulinje i rullelisten, vælg "Systeminformation" ved at klikke på den med venstre museknap. Fanen "Skærm" indeholder generel information, fanen "Komponenter" indeholder oplysninger om versionerne af installerede komponenter.

Anbefalede: