Sådan Genstarter Du Din Computer I Sikker Tilstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Genstarter Du Din Computer I Sikker Tilstand
Sådan Genstarter Du Din Computer I Sikker Tilstand

Video: Sådan Genstarter Du Din Computer I Sikker Tilstand

Video: Sådan Genstarter Du Din Computer I Sikker Tilstand
Video: Sådan vækker du din computer fra slumretilstand (Officiel Dell Tech Support) 2024, April
Anonim

Genstart af computeren i sikker tilstand bruges til at fjerne eller erstatte nogle drivere eller systemfiler, redigere registreringsdatabasen eller finde ud af årsagerne til funktionsfejl i OS-komponenter. Windows giver et valg mellem flere muligheder for at begrænse systemets funktionalitet, når du arbejder i sikker tilstand.

Sådan genstarter du din computer i sikker tilstand
Sådan genstarter du din computer i sikker tilstand

Instruktioner

Trin 1

Klik på "Shutdown" -kommandoen i hovedmenuen (på "Start" -knappen), og vælg derefter "Genstart computer" i det vindue, der vises. Hvis du bruger Windows 7 eller Vista, skal du straks vælge genstartskommandoen fra rullelisten.

Trin 2

Vent til starten af en ny computer-startcyklus, når der vises linjer med oplysninger om producenten, kontrol af hukommelseschips, oplysninger om BIOS-indstillinger osv. På displayet. Derefter ryddes skærmen, og du bliver nødt til at have tid til at trykke på F8-funktionstasten i den øverste række tastaturknapper. Du bliver muligvis bedt om at trykke på denne tast på skærmen, men ikke altid. OS har evnen til at konfigurere opstartsprotokollen på en sådan måde, at denne prompt vises uden fejl, og systemets opstart suspenderes i et bestemt tidsrum, mens du venter på et klik.

Trin 3

Vælg mellem et dusin eller flere muligheder i menuen, hvilken type Safe Mode du ønsker. Musedriveren er endnu ikke indlæst på dette tidspunkt, så det er muligt at flytte mellem menulinjerne ved hjælp af piletasterne. Når tilstanden NUM LOCK er aktiveret, kan du også bruge knapperne på det numeriske tastatur. Hvis du vælger linjen "Sikker tilstand", er det kun driverne til hovedenhederne (mus, tastatur, diske, grundlæggende videoadapter, skærm) og standard systemtjenester vil blive indlæst. Indlæsning af netværksforbindelser i denne mulighed er ikke leveret. Netværkstjenester og drivere føjes til denne grundlæggende mulighed, hvis du vælger den relevante menulinje - "Sikker tilstand med indlæsning af netværksdrivere". Og ved at vælge linjen "Sikker tilstand med kommandolinjestøtte "du kan deaktivere operativsystemets grafiske grænseflade.

Trin 4

Vælg en af de andre muligheder, hvis du beslutter ikke at starte i fejlsikret tilstand. Hvis du f.eks. Vælger Sidste kendte gode konfiguration i menuen, bruger operativsystemet de registreringsdata, der er gemt under den sidste normale nedlukning af computeren til at starte. Alternativt kan du vælge "Genstart" i denne menu, hvis du vil vende tilbage til BIOS igen. Der er også "Normal Windows boot" i menuen.

Trin 5

Tryk på Enter-knappen, når valget er foretaget, og computeren genoptager opstart i den tilstand, der er angivet i denne menu.

Anbefalede: