Sådan Genstarter Du Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Genstarter Du Din Computer
Sådan Genstarter Du Din Computer

Video: Sådan Genstarter Du Din Computer

Video: Sådan Genstarter Du Din Computer
Video: Sådan NULSTILLER Du Din Computer! 2024, April
Anonim

I Windows-operativsystemet er der flere måder at udføre den samme operation på. Hvis brugeren skal slukke eller genstarte computeren, er der også forskellige måder at gøre dette på.

Sådan genstarter du din computer
Sådan genstarter du din computer

Instruktioner

Trin 1

For at lukke computeren skal du trykke på Start-knappen eller Windows-tasten på tastaturet. Vælg "Shutdown" -elementet, i vinduet, der vises, skal du klikke på "Shutdown" -kommandoen med venstre museknap. Denne metode betragtes som korrekt. For at genstarte (genstarte) computeren skal du igen bruge kommandoen "Lukning" i menuen "Start". I det vindue, der vises, skal du vælge "Genstart".

Trin 2

Hvis du vil afslutte sessionen for en bruger og genstarte systemet til at arbejde under en anden konto, skal du vælge "Log af" i "Start" -menuen. I det nye vindue skal du vælge kommandoen "Skift bruger". Du føres til velkomstvinduet, hvor du skal vælge en anden konto og (om nødvendigt) indtaste en adgangskode.

Trin 3

Ovenstående metoder til at lukke ned og genstarte systemet er også mulige via "Jobliste". For at kalde det skal du trykke på tastaturgenvejen Ctrl, alt="Image" og Del. En anden mulighed: højreklik på "Proceslinjen", og vælg "Jobliste" i rullemenuen. Vælg "Lukning" i den øverste menulinje "Dispatcher". I rullemenuen skal du vælge den kommando, du har brug for. Du kan også genstarte systemet ved at trykke på tastekombinationen Ctrl, alt="Image" og Del igen.

Trin 4

Hvis computeren holder op med at svare ("frossen"), skal du bruge knappen Nulstil placeret på forsiden af computeren. I modsætning til tænd / sluk-knappen er den lille, så du vil ikke forveksle den med en tænd / sluk-knap, selvom knapperne ikke er underskrevet.

Trin 5

I nogle tilfælde skal du muligvis først slukke for det for at genstarte din computer. Hvis ingen af de beskrevne nedlukningsmetoder hjælper (inklusive at trykke på tænd / sluk-knappen på computeren), skal du finde vippekontakten på bagsiden af systemenheden og indstille den til Fra. Derefter skal du sætte det tilbage i tændt tilstand og tænde computeren på den sædvanlige måde.

Anbefalede: