Sådan Oversættes En Film Ved Hjælp Af Et Specielt Program

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes En Film Ved Hjælp Af Et Specielt Program
Sådan Oversættes En Film Ved Hjælp Af Et Specielt Program

Video: Sådan Oversættes En Film Ved Hjælp Af Et Specielt Program

Video: Sådan Oversættes En Film Ved Hjælp Af Et Specielt Program
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, Kan
Anonim

Næsten enhver film kan downloades fra Internettet. Hvis du har de rigtige codecs installeret, er der ingen problemer med visningen. Men hvis du redigerer en video, vil ændre den eller oprette en samtidig oversættelse, bliver du nødt til at omkode den originale fil.

Sådan oversættes en film ved hjælp af et specielt program
Sådan oversættes en film ved hjælp af et specielt program

Instruktioner

Trin 1

*. Avi-containeren er den mest populære og understøttes af mange spillere, både computere og forbrugere. Men komprimeringen i denne beholder skal have et bestemt format, for eksempel DivX, Xvid, mpeg 1, 2, 4, disse er de mest almindelige formater, der er mange andre. For at konvertere et videofilformat fra det ene til det andet har du brug for speciel software - en videokonverter.

Trin 2

Videoredigerere har konverteringsfunktionen, såsom: Windows Movie Maker, Adobe Premiere, Sony Vegas osv. Klik på "Eksporter" ("Gem på computer", "Gem som"), angiv navnet på den endelige fil og indstil den ønskede codec i kompressionsindstillinger, opløsning og bithastighed.

Trin 3

Hvis du ikke er særlig god til videoparametre, skal du bruge omformere. Grænsefladen og navnet på de enkelte funktioner kan variere, men funktionsprincippet er det samme. Enhver Video Converter er et af de nemmeste programmer at administrere. Den har en gratis version, der kan downloades fra producentens websted. At arbejde i det er elementært: tilføj den ønskede videofil, angiv kvaliteten (god, medium, lav) og komprimering i indstillingerne til højre. Klik på knappen "Start", og vent, indtil oversættelsen til et andet format er afsluttet. På samme måde kan du konvertere film til et andet format i TMPGEncoder, Xilisoft Video Converter, MPEG Media Encoder (konverterer filer til MPEG-format).

Trin 4

Forudsat at du har brug for at foretage en samtidig sprogoversættelse af filmen, skal du finde teksten i det originale manuskript eller en undertekstfil. Oversæt derefter fra det originale sprog til dit modersmål. Optag samtidig oversættelse, for eksempel i Windows Movie Maker. Gem det nye projekt. Hvis du vil tilføje undertekster, skal du bruge videoredigererne Pinnacle Studio, Sony Vegas, Ulead VideoStudio, MAGIX video deLuxe, Canopus Edius, Adobe Premiere eller den samme Movie Maker.

Anbefalede: