Sådan ændres Farven På Menuen Start

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Farven På Menuen Start
Sådan ændres Farven På Menuen Start

Video: Sådan ændres Farven På Menuen Start

Video: Sådan ændres Farven På Menuen Start
Video: Хобби-ПЛАНЫ: раскраски на Август 2021 2024, April
Anonim

I Microsoft Windows-operativsystemet kan brugeren tilpasse udseendet på forskellige komponenter på "Desktop" i overensstemmelse med deres præferencer. Du kan ikke kun ændre ikonernes udseende, størrelsen på etiketterne, men også farven på "Aktivitetslinje" og "Start" -menuen. For at oprette et farveskema, der er behageligt for øjet, skal du tage et par skridt.

Sådan ændres farven på menuen Start
Sådan ændres farven på menuen Start

Instruktioner

Trin 1

Alle de indstillinger, som en bruger har brug for for at ændre farven på Start-menuen, proceslinjen eller vinduetitler, findes i vinduet Egenskaber for skærm. Denne dialog kan påberåbes på flere måder. Først: højreklik på et hvilket som helst ledigt sted på "Desktop". Vælg rullemenuen "Egenskaber" ved at klikke på den med venstre museknap.

Trin 2

Alternativt skal du gå til "Kontrolpanel" gennem menuen "Start". I kategorien "Design og temaer" skal du vælge en af opgaverne eller venstreklikke på ikonet "Display". Hvis "Kontrolpanel" har et klassisk udseende, skal du straks vælge det ønskede ikon. Du kan skifte fra den klassiske visning til kategorivisningen og omvendt ved at klikke på den tilsvarende kommandolinje i venstre del af vinduet "Kontrolpanel".

Trin 3

Gå til fanen "Temaer" i dialogboksen "Skærmeegenskaber", der åbnes. Startmenuens farveændring sker, når du ændrer skrivebordstemaet. Brug rullemenuen i sektionen "Tema" til at vælge den indstilling, du kan lide. Hvis du vil installere et brugerdefineret tema, skal du vælge emnet "Gennemse" på rullelisten og angive det bibliotek, hvor det tema, du kan lide, er gemt i.

Trin 4

Gå til fanen "Udseende". I afsnittet "Windows og knapper" skal du vælge en farve til udseendet af åbnede mapper, applikationsvinduer, "Proceslinje" og "Start" -menuen ved hjælp af rullelisten. Nogle skabeloner har forskellige farveskemaer. For at se dem og vælge den, du har brug for, skal du bruge rullelisten i afsnittet "Farveskema".

Trin 5

Når du har foretaget dit valg, skal du klikke på knappen "Anvend" for at få de nye indstillinger til at træde i kraft. Luk egenskabsvinduet ved at klikke på OK-knappen eller X-ikonet i øverste højre hjørne af vinduet. Hvis du skifter mening om at ændre farven på de vigtige komponenter, skal du blot klikke på knappen "Annuller".

Anbefalede: