Sådan Oprettes Skrivebordsikoner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Skrivebordsikoner
Sådan Oprettes Skrivebordsikoner

Video: Sådan Oprettes Skrivebordsikoner

Video: Sådan Oprettes Skrivebordsikoner
Video: Sådan oprettes skrivebordsgenveje i Windows 10 på den nemme måde 2024, Kan
Anonim

Genveje, kaldet "ikoner" af mange pc-brugere, fungerer som et link. De repræsenterer selv ikke nogen programfil, men som et link - de fører til den. Det er meget let at oprette en genvej eller et ikon.

Sådan oprettes skrivebordsikoner
Sådan oprettes skrivebordsikoner

Instruktioner

Trin 1

Gå til den mappe, hvor du vil oprette et ikon for et bestemt program eller en fil for at starte den fra den valgte placering. I dette tilfælde har vi brug for en genvej lige på skrivebordet, du kan også oprette den her.

Trin 2

Højreklik på et tomt sted på skrivebordet. I kontekstmenuen, der vises, skal du holde markøren over elementet "Opret". Når du holder musemarkøren over dette punkt, vises flere underelementer. Venstreklik på underemnet "Genvej".

Trin 3

Guiden til oprettelse af en genvej åbnes foran dig. I det første vindue skal du vælge den sti, hvor dokumentet eller programmet, som du vil oprette et hurtigstartikon til, er placeret. Klik på knappen "Gennemse …" og brug en standard explorer til at angive stien til filen. Hvis dette er et program eller spil, er det højst sandsynligt placeret i mappen "Program Files" eller mappen med navnet på udvikleren på din harddisk C: /. Den eksekverbare programfil er i “.exe” -formatet, så dette er den fil, du skal kigge efter. Det har normalt et billede i form af logoet for spillet eller programmet.

Trin 4

Når den ønskede fil er fundet, skal du klikke på “OK” i opdagelsesvinduet. Du vil se adressen på filen i operativsystemet. Det vil se sådan ud: “Harddisknavn: FolderFile.extension”. Et eksempel er adressen: “C: Program FilesGameworldRunDragon.exe”. Når du har tilføjet filen til at køre, skal du klikke på "Næste" nederst i guiden for at oprette en genvej.

Trin 5

Guiden beder dig om at navngive genvejen. Som standard hedder ikonet det samme som den valgte fil, kun uden periode og udvidelse. Du kan indtaste ethvert gyldigt navn og derefter klikke på Udfør. Tillykke! Ikonet dukkede op på skrivebordet.

Anbefalede: