Sådan Skriver Du Ikoner Fra Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Ikoner Fra Tastaturet
Sådan Skriver Du Ikoner Fra Tastaturet

Video: Sådan Skriver Du Ikoner Fra Tastaturet

Video: Sådan Skriver Du Ikoner Fra Tastaturet
Video: Топ 5 скрытых полезных программ Windows 10 2024, Kan
Anonim

Folk, der skriver tekster på et computertastatur, står ofte over for en situation, hvor de har brug for at indtaste et specielt tegn i teksten, der ikke er på tastaturet. Når du arbejder i et teksteditor Word, løses dette problem let ved hjælp af menuen "Indsæt" - "Symbol". Men selvom du bruger en mindre "avanceret" teksteditor (f.eks. Notesblok), kan de manglende tegn blive skrevet direkte fra tastaturet.

Sådan skriver du ikoner fra tastaturet
Sådan skriver du ikoner fra tastaturet

Er det nødvendigt

  • - tabel med tegnkoder
  • - inkluderet numerisk tastatur
  • - "Typografisk tastaturlayout" installeret på computeren.

Instruktioner

Trin 1

Tryk på Alt-tasten, og hold den nede. Indtast koden til det ønskede tegn på det ekstra numeriske tastatur (det er placeret på højre side af tastaturet). Slip Alt-tasten. Det ønskede tegn udskrives.

Trin 2

Download et typografisk tastaturlayout til din computer. For Windows-operativsystemet skal du downloade arkivet bestående af to installatører: til det russiske og engelske layout. Kør begge filer efter tur fra distributionssættet. Højreklik på input-sprogomskifteren på proceslinjen, og vælg Indstillinger. I indstillingen "Standardindgangssprog" skal du erstatte layouts med de relevante: for russisk - russisk (typografisk layout af Ilya Birman), for engelsk - engelsk (typografisk layout af Ilya Birman). Tjek knappen Tastaturindstillinger for at se, om genvejskombinationen til at skifte inputsprog er ændret. Genstart din computer.

Trin 3

Arkiv med typografisk layout til Mac indeholder 2 layout og 2 ikoner til dem. Kopier filerne til mappen Bibliotek / tastaturlayout. Gå til Systemindstillinger, åbn panelet International og fanen Input Menu. Marker afkrydsningsfelterne ved siden af russisk - Ilya Birman Typography, engelsk - Ilya Birman Typography.

Anbefalede: