Sådan øges Opdateringshastigheden På Din Skærm

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Opdateringshastigheden På Din Skærm
Sådan øges Opdateringshastigheden På Din Skærm

Video: Sådan øges Opdateringshastigheden På Din Skærm

Video: Sådan øges Opdateringshastigheden På Din Skærm
Video: Sådan ændrer du opdateringshastighed i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, April
Anonim

Afhængigt af den indstillede opdateringshastighed kan computerskærmen flimre ubehageligt - dette er et tegn på lav frekvens. Opdateringshastigheden på skærmen måles i hertz. Du kan øge opdateringshastigheden på skærmskærmen ved hjælp af standard Windows-værktøjer.

Sådan øges opdateringshastigheden på din skærm
Sådan øges opdateringshastigheden på din skærm

Instruktioner

Trin 1

I Windows XP / 2003: For at ændre skærmopdateringshastigheden skal du åbne genvejsmenuen på skrivebordet og vælge tilpasningselementet. I det vindue, der vises, skal du vælge linket "Skærm" nederst i venstre kolonne i "Se. Se også. På det næste niveau skal du klikke på linket "Juster skærmopløsning" i den samme venstre kolonne. Du åbner sektionen om ændring af matrixopløsningen. Find linket Avancerede indstillinger på skærmen, og klik på det. Den applikation, der viser egenskaberne, starter. Vælg fanen "Monitor" og i sektionen "Monitorindstillinger" skal du klikke på rullelisten. Vælg den maksimale frekvens fra denne liste, og klik derefter på "Anvend" og "OK". Hyppigheden øges.

Trin 2

I Windows Vista / 7: Gå til skrivebordet i "Skærmegenskaber" ved at påkalde kontekstmenuen ved at klikke på højre museknap. Vælg fanen "Avanceret", find derefter afsnittet "Monitor". Marker afkrydsningsfeltet ud for teksten "Skjul tilstande, som displayet ikke understøtter", og vælg den maksimalt tilgængelige frekvens i rullelisten. Klik derefter på "Anvend" og "OK". Frekvensen ændres til den indstillede.

Trin 3

Ofte ændres opdateringshastigheden på skærmen ikke på bærbare computere og er normalt 60 Hz. I dette tilfælde er det ikke muligt at øge frekvensen.

Trin 4

Skærme på pc'er kan vise frekvensen "Standard". Dette betyder, at driverne til grafikkortet ikke er installeret på computeren. Du kan installere dem ved at downloade fra producentens websted: www.nvidia.com (NVidia videokort) og www.ati.com (ATI-grafikkort) Videodriverne er installeret ligesom almindelige programmer under Windows. Følg instruktionerne i installationsguiden, fuldfør installationen og genstart computeren, hvorefter du kan justere opdateringshastigheden på skærmen.

Anbefalede: