Sådan Indstilles Sproget På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Sproget På Tastaturet
Sådan Indstilles Sproget På Tastaturet

Video: Sådan Indstilles Sproget På Tastaturet

Video: Sådan Indstilles Sproget På Tastaturet
Video: Sådan justerer du bagskifteren på din racercykel | VoresPuls 2024, Kan
Anonim

Ændring af tastaturets inputsprog er resultatet af layoutændringsoperationen. "Layout" henviser til en tabel, hvor hver tast (eller tastaturgenvej) har et specifikt tegn tilknyttet. Kommandoen til at skifte fra layoutet, hvor bogstaverne på tasterne er knyttet til tegnene i det russiske alfabet, til det engelske, kan sendes både ved hjælp af musen og fra tastaturet.

Sådan indstilles sproget på tastaturet
Sådan indstilles sproget på tastaturet

Instruktioner

Trin 1

Brug den genvejstastkombination, der er tildelt denne handling som standard, til at ændre indgangssproget. Den mest anvendte kombination er alt="Image" + shift, lidt sjældnere - ctrl + shift. Denne kombination kan ændres, hvis det ønskes. For at gøre dette skal du højreklikke på den aktuelt anvendte sprogmarkør i meddelelsesområdet på proceslinjen (bakke). Kontekstmenuen åbnes, hvor du skal vælge punktet "Parametre". Som et resultat åbnes et vindue med systemkomponenten "Sprog og tekstinputtjenester".

Trin 2

Klik på knappen "Tastaturindstillinger" i afsnittet "Indstillinger" under fanen "Indstillinger". I det næste vindue skal du vælge emnet "Skift mellem inputsprog" på listen over "Tastaturgenveje til inputsprog" og klikke på knappen "Skift tastaturgenveje". Det næste vindue, der åbnes, indeholder endelig muligheder for tastaturgenveje, der kan tildeles til at ændre indgangssproget - vælg den mest bekvemme indstilling. Klik derefter på "OK" -knappen, luk alle mellemvinduer, hvorefter udskiftningen af genvejstaster til layoutændringsfunktionen fuldføres.

Trin 3

Brug din mus til at ændre inputsproget uden at bruge tastaturet. For at gøre dette skal du klikke på markøren for det aktuelle tastatursprog i bakken med venstre museknap og vælge linjen med det ønskede sprog i pop op-menuen. Hvis ikonet med indgangssprogbetegnelsen ikke er i bakken, skal du højreklikke på proceslinjen og vælge linjen "Sprogbjælke" i sektionen "Værktøjslinjer" i kontekstmenuen. Sprogindikatoren vises på proceslinjen, men du kan flytte den til et hvilket som helst praktisk sted på skærmen. For at gøre dette skal du åbne genvejsmenuen ved at klikke på højre museknap og vælge punktet "Gendan" - sprogbjælken løsnes fra proceslinjen, og det bliver muligt at trække den over skærmen ved at klikke på venstre museknap til venstre kant.

Anbefalede: