Sådan Importeres Favoritter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Importeres Favoritter
Sådan Importeres Favoritter

Video: Sådan Importeres Favoritter

Video: Sådan Importeres Favoritter
Video: Noras favoritter - glaskugler, plastik og barberskum | ASMR | Stress af med DR3 | DR3 2024, Kan
Anonim

"Foretrukne" er en bekvem måde at gemme et sæt interessante og nyttige websteder i en separat sektion i din browser, hvor information er vigtig for dig, og som du ikke ønsker at miste på Internettet. Når du geninstallerer operativsystemet eller overfører data til en anden computer, geninstalleres browseren altid, hvilket betyder, at de valgte steder forbliver i det gamle system. Du kan dog importere dem fra en tidligere gemt kopi til en ny browser.

Sådan importeres favoritter
Sådan importeres favoritter

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har Internet Explorer 8 installeret, skal du starte det og åbne afsnittet "Foretrukne". Klik på pilen ud for påskriften "Tilføj til favoritter", og vælg underafsnittet "Import og eksport". Vinduet "Import og eksportindstillinger" åbnes.

Trin 2

Klik på "Importer fra fil" og klik på "Næste", klik derefter på knappen "Gennemse", og vælg den tidligere gemte bogmærkefil i din browser som bogmærke.htm fra mappen "Mine dokumenter" eller en hvilken som helst anden mappe, som du tidligere eksporterede bogmærker.

Trin 3

Angiv i hvilken mappe du vil placere den importerede favoritsektion, klik på Importer, og klik derefter på Udfør.

Trin 4

Hvis du bruger en ældre version af Internet Explorer 7, vil processen for import af favoritter være lidt anderledes. Åbn Start, start browseren, og klik derefter på knappen med stjerne- og grøn plus-ikonet ("Tilføj mappe til favoritter").

Trin 5

Klik på afsnittet "Import og eksport" for at åbne guiden Import og eksport af favoritter, klik derefter på knappen "Næste", og vælg enten standardimporten, når programmet genkender placeringen af bogmærkefilen alene, eller angiv placeringen af filen manuelt ved at klikke på knappen Gennemse.

Trin 6

Vælg en mappe for at gemme dine nye bogmærker, klik på Næste, og klik derefter på Udfør, når processen er afsluttet.

Anbefalede: