Sådan Importeres Et Certifikat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Importeres Et Certifikat
Sådan Importeres Et Certifikat

Video: Sådan Importeres Et Certifikat

Video: Sådan Importeres Et Certifikat
Video: Как запросить и установить сертификат SSL в IIS 8.5 с помощью локального центра сертификации 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil geninstallere operativsystemet eller flytte dine filer og mapper til en anden computer, skal du muligvis også overføre certifikater og private nøgler for at gøre dit netværk lettere og mere sikkert. For at overføre et certifikat til en ny computer skal det først eksporteres og derefter importeres til det nye system.

Sådan importeres et certifikat
Sådan importeres et certifikat

Instruktioner

Trin 1

Brug flytbare medier til at eksportere certifikatet. Eksporter gennem certifikatadministratoren ved at åbne filen certmgr.msc og indtaste administratoradgangskoden. Højreklik på det valgte certifikat fra listen, og vælg "Eksporter".

Trin 2

Sammen med certifikatet kan du eksportere den private nøgle - dette er nødvendigt, hvis du overfører certifikatet til en ny computer og ikke ændrer operativsystemet på den gamle.

Trin 3

Når du har valgt det relevante certifikatformat til eksport, skal du klikke på Næste og derefter angive placeringen af filen, hvor sikkerhedskopien af certifikatet og de private nøgler vil være placeret - for eksempel et flytbart flashdrev. Vent til afslutningen af eksportprocessen, og klik på "Udfør".

Trin 4

For at importere certifikatet på en ny computer skal du åbne Start og bruge søgefeltet til igen at finde certifikatadministrator certmgr.msc. Tryk på Enter.

Trin 5

Indtast adgangskoden til administratorkontoen igen, bekræft anmodningen om adgangskode, og klik på den mappe, hvor det nye certifikat skal placeres. Vælg sektionen Alle opgaver i menuen Handling, og vælg derefter underafsnittet Importer. Klik på Næste for at starte guiden Import af certifikat.

Trin 6

For at finde et certifikat, der skal importeres, skal du klikke på Gennemse og vælge det certifikat, du tidligere eksporterede til et separat medium. Klik på "Åbn", og klik derefter på "Udfør". Certifikatet importeres med succes.

Anbefalede: