Sådan Fjernes Panelet I Windows 7

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Panelet I Windows 7
Sådan Fjernes Panelet I Windows 7

Video: Sådan Fjernes Panelet I Windows 7

Video: Sådan Fjernes Panelet I Windows 7
Video: Toyota Avensis 2003-2009 door panel removal 2024, April
Anonim

Proceslinjen i Windows-operativsystemer er en stribe (vandret eller lodret) langs en af kanterne på monitorskærmen. Proceslinjen giver hurtig adgang til bestemte computerfunktioner til enhver tid og underretter brugeren om eventuelle systemændringer (tilslutning af eksternt medie, installation af hardware osv.) Eller informationsmeddelelser fra nogle programmer.

Sådan fjernes panelet i Windows 7
Sådan fjernes panelet i Windows 7

Skjul proceslinjen automatisk

For at skjule proceslinjen skal du højreklikke et vilkårligt sted på proceslinjen. Vælg derefter linjen "Egenskaber" på listen, der vises. Dialogboksen Egenskaber på proceslinjen og startmenuen vises med de grundlæggende indstillinger for proceslinjen og startmenuindstillingerne.

Du kan også få adgang til proceslinjen og dialogboksen Egenskaber for startmenuen ved at åbne Start-menuen og venstreklikke på tekstfeltet Find programmer og filer. I denne linje skal du indtaste forespørgslen "panel" og på listen, der vises, vælge linjen "Proceslinje og startmenu" fra "Kontrolpanel" -blokken.

I vinduet Egenskaber på proceslinjen og startmenuen skal du aktivere fanen Aktivitetslinje. Det viser indstillingerne for udseende, position, tilgængelige proceslinjeknapper osv.

I afsnittet "Proceslinjedesign" skal du finde linjen "Skjul proceslinjen automatisk" og markere afkrydsningsfeltet ud for den. Tryk på knapperne "Anvend" og "OK" i rækkefølge. Derefter gemmer proceslinjen, når du flytter musemarkøren væk fra den.

Generelle anbefalinger

For at åbne den automatisk skjulte proceslinje skal du flytte musemarkøren til kanten af skærmbilledet, langs hvilken den er placeret. Du kan også når som helst ringe til proceslinjen og "Start" -menuen og ved at køre applikationer i fuld skærm ved at trykke på "Windows" -tasten (med operativsystemets logo) på tastaturet.

Brugeren kan også øge eller formindske størrelsen på proceslinjen efter eget skøn. For at gøre dette skal du flytte musemarkøren til kanten af proceslinjestriben for at få markøren til at ligne en dobbeltpil. Tryk derefter på og hold venstre museknap nede, og tilpas proceslinjen ved at flytte markøren til den ønskede side.

Brugere rådes til at aktivere automatisk skjulning af proceslinjen ved lave skærmopløsninger. når panelet er skjult, forstørres skærmens arbejdsområde lidt. Du kan også øge størrelsen på arbejdsområdet lidt ved at muliggøre brugen af små ikoner på proceslinjen. For at gøre dette skal du højreklikke et vilkårligt sted på panelet og vælge linjen "Egenskaber" i den genvejsmenu, der åbnes. Tænd for fanen "Proceslinje" og i designblokken skal du markere afkrydsningsfeltet ud for linjen "Brug små ikoner". Tryk på knapperne "Anvend" og "OK" i rækkefølge. Derefter bliver ikonerne på proceslinjen små, og størrelsen på proceslinjen falder derfor lidt.

Anbefalede: