Sådan Kører Du Automatisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kører Du Automatisk
Sådan Kører Du Automatisk

Video: Sådan Kører Du Automatisk

Video: Sådan Kører Du Automatisk
Video: Sådan kører du i en tosporet rundkørsel 2024, April
Anonim

Hvis du har brug for at oprette en autorun-fil til en disk eller til noget andet formål, er det ikke nødvendigt at ty til hjælp fra specialiserede programmer. Den enkleste autorun-fil kan laves i en teksteditor uden yderligere viden. Autorun-fil (Autorun.inf) - bruges af Windows til automatisk at starte ethvert program.

Sådan kører du automatisk
Sådan kører du automatisk

Nødvendig

Enhver teksteditor

Instruktioner

Trin 1

Alle Autorun.inf-filer, der findes i øjeblikket, kan laves i en enkelt teksteditor. Hvis du ikke har disse på din computer, tager du meget fejl. Operativsystemets standardsæt inkluderer to enkle teksteditorer: Notepad og WordPad. Først skal du oprette en tom tekstfil og gemme den under navnet Autorun.inf. I brødteksten til denne fil kan du skrive følgende linjer:

[Autokørsel]

ikon = fon.ico

åben = Fon_start.exe

Trin 2

Lad os se på betydningen af disse linjer. Filen siger, at når du starter den, skal du åbne en fil med navnet Fon_start.exe. I dette tilfælde vises et ikon fra samme mappe med navnet fon.ico.

Trin 3

Hvis du skriver en html-side i stedet for en exe-fil i den åbne linje, åbnes den angivne side ikke med den browser, der er installeret på dit system som standard, men med Internet Explorer-browseren (åben = Fon_start.exe Index.html).

Trin 4

Som du allerede har forstået, kan du angive enhver sti til den eksekverbare fil i Autorun.inf-filen. For eksempel kan du angive en fil, der er placeret dybt inde i diskkatalogerne eller endda på en webserver (open = compact / tipe / Fon_start.exe).

Trin 5

Autorun.inf-filen kan også fungere på din harddisk. Skriv kun en linje i den for at starte diskikonet, og du vil for evigt glemme det kedelige standard diskikon i dit system. Hvis du har brug for at oprette en mere professionel startfil, for eksempel med en grafisk grænseflade, skal du bruge programmet Auto Play Menu.

Anbefalede: