Sådan Deaktiveres Et Drev I Enhedsadministrator

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Et Drev I Enhedsadministrator
Sådan Deaktiveres Et Drev I Enhedsadministrator

Video: Sådan Deaktiveres Et Drev I Enhedsadministrator

Video: Sådan Deaktiveres Et Drev I Enhedsadministrator
Video: Окна для майнинга Chia - Более быстрое построение пула - Farm Chia Coin FAST Плоттер Mad Max - 45 участков / день 2024, Kan
Anonim

Med Enhedshåndtering kan du tænde og slukke for hardware, få oplysninger om hardwareindstillinger og hvordan det interagerer med programmer på din computer, opdatere drivere og fejlfinde problemer. Der er flere trin at tage for at deaktivere et drev via Enhedshåndtering.

Sådan deaktiveres et drev i enhedsadministrator
Sådan deaktiveres et drev i enhedsadministrator

Instruktioner

Trin 1

Ring til komponenten "Enhedshåndtering". I Windows-operativsystemet kan den samme handling udføres på forskellige måder. Vælg den mulighed, der passer dig bedst. Åbn "Kontrolpanel" via "Start" -knappen eller Windows-tasten. I kategorien Ydelse og vedligeholdelse skal du vælge ikonet System.

Trin 2

Alternativ måde: Klik på genvejen "Denne computer" på skrivebordet eller i menuen "Start". Vælg Egenskaber i genvejsmenuen fra de tilgængelige kommandoer. En ny "Systemegenskaber" dialogboks åbnes. Gå til fanen "Hardware" og klik på knappen "Enhedshåndtering" i gruppen med samme navn.

Trin 3

Du kan også ringe til manager hurtigere: højreklik på emnet "Denne computer" og vælg emnet "Enhedshåndtering" i rullemenuen. En ny dialogboks åbnes, som indeholder en mappe med navnene på alle tilgængelige enheder på computeren.

Trin 4

For at deaktivere drevet skal du udvide grenen "DVD og CD-ROM-drev", vælge med venstre museknap det cd-drev, du vil deaktivere. Klik på markeringen med højre museknap, og vælg kommandoen "Deaktiver" i kontekstmenuen. Bekræft dine handlinger i vinduet systemanmodning ved at klikke på knappen "Ja".

Trin 5

Alternativt kan du dobbeltklikke på drevnavnet med venstre museknap, en ny dialogboks åbnes. Vælg fanen "Generelt" i den. I gruppen "Enhedsapplikation" skal du bruge rullelisten til at indstille værdien "Denne enhed bruges ikke (deaktiveret)". Klik på OK-knappen i egenskabsvinduet.

Trin 6

Med den anden metode til at afbryde enheden vises systemprompten ikke. Opgavestyringsvinduet opdateres ud for navnet på det frakoblede cd- eller dvd-drev vises et ikon i form af et rødt kryds. For at tilslutte drevet igen, skal du vælge kommandoen "Aktivér" i genvejsmenuen eller åbne egenskabsvinduet og indstille værdien "Denne enhed er i brug (aktiveret)".

Anbefalede: