Hvordan Man Laver Et Tilbagevendepunkt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Tilbagevendepunkt
Hvordan Man Laver Et Tilbagevendepunkt

Video: Hvordan Man Laver Et Tilbagevendepunkt

Video: Hvordan Man Laver Et Tilbagevendepunkt
Video: Как приготовить сыр МАСКАРПОНЕ из 2 ингредиентов в домашних условиях 2024, Kan
Anonim

Systemgendannelse er en Windows-komponent, der lader dig gendanne din computer til en tidligere tilstand uden at miste dine personlige filer, hvis der er problemer med den. For at oprette et gendannelsespunkt (lav et tilbageførelsespunkt) skal du udføre en række handlinger.

Hvordan man laver et tilbagevendepunkt
Hvordan man laver et tilbagevendepunkt

Instruktioner

Trin 1

Gå ind i menuen "Start", vælg punktet "Standard", gå til undermenuen til "System" og klik på "Systemgendannelse" med venstre museknap. Hvis denne indstilling er deaktiveret på din computer, skal du i vinduet, der vises med spørgsmålet "Vil du aktivere Systemgendannelse?" svar bekræftende. Vinduet Systemegenskaber åbnes. Fjern markeringen i feltet Deaktiver systemgendannelse på alle drev under fanen Systemgendannelse, og klik på Anvend. Kør derefter systemgendannelsesopgaven igen fra Start-menuen.

Trin 2

I dialogboksen, der åbnes, skal du vælge "Opret et gendannelsespunkt" og klikke på knappen "Næste". I feltet "Beskrivelse af gendannelseskontrolpunktet" skal du indtaste et navn (hvormed du selv vil være i stand til at identificere kontrolpunktet i fremtiden), den aktuelle tid og dato føjes automatisk til tilbagevendepunktet. Klik på knappen "Opret", vent på, at systemet opretter et kontrolpunkt. Klik på knappen Luk. For at kontrollere, at gendannelsespunktet blev oprettet, skal du åbne det samme vindue, vælge "Gendan en tidligere computertilstand" og klikke på "Næste". Til venstre i kalenderen markeres datoen, hvor dit kontrolpunkt blev oprettet, i feltet til højre vil du se tidspunktet for oprettelsen og navnet. Hvis du ikke vil gendanne systemet lige nu, skal du bare lukke vinduet.

Trin 3

Hvis du efter at have oprettet et kontrolpunkt vil slå Systemgendannelse fra igen, skal du klikke på linket "Systemgendannelsesindstillinger" i venstre del af vinduet. Vinduet Systemegenskaber åbnes automatisk under fanen Systemgendannelse. Hvis du allerede har lukket "Systemgendannelsesguiden" -programmet, skal du klikke på ikonet "Denne computer" på skrivebordet og vælge "Egenskaber" i rullemenuen. Gå selv i vinduet, der åbner til den ønskede fane. Returner markøren til feltet "Deaktiver systemgendannelse på alle diske", og klik på knappen "Anvend". Når du har udført denne handling, slettes alle tilbageførelsespunkter, der er oprettet på computeren, og gendannelse er deaktiveret.

Anbefalede: