Sådan ændres Pauseskærmen På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Pauseskærmen På Din Computer
Sådan ændres Pauseskærmen På Din Computer

Video: Sådan ændres Pauseskærmen På Din Computer

Video: Sådan ændres Pauseskærmen På Din Computer
Video: How To Set Lockscreen in Laptop || How To Set Laptop Screen Lock 2024, Kan
Anonim

En pauseskærm er et statisk eller animeret billede, der vises efter en vis tid af computerens inaktivitet. Hvis du keder dig med din nuværende pauseskærm, er dette ikke et problem. Du kan ændre pauseskærmen på din computer på bare et par sekunder og et par museklik.

Sådan ændres pauseskærmen på din computer
Sådan ændres pauseskærmen på din computer

Instruktioner

Trin 1

Kald vinduet "Egenskaber: Display". For at gøre dette skal du gå til kontrolpanelet gennem menuen "Start" i afsnittet "Udseende og temaer", vælge opgaven "Vælg en pauseskærm" eller klikke på ikonet "Skærm". Eller højreklik et hvilket som helst sted på skrivebordet, der er fri for filer og mapper, i rullemenuen skal du klikke på den sidste linje "Egenskaber". Den krævede dialogboks åbnes.

Trin 2

Gå til fanen "Pauseskærm" i det vindue, der åbnes. Den aktuelle stænkskærm vises øverst i vinduet, og her kan du se, hvad der vises på skærmen, når systemet er inaktivt, når du har ændret indstillingerne. Brug rullelisten i sektionen "Pauseskærm" til at vælge den pauseskærm, du kan lide. Klik på knappen Vis for at se den i fuldskærmstilstand. Under browsing må du ikke trykke på nogen knapper på tastaturet eller flytte musen. Emnet "Nej" betyder, at der i stedet for en stænkskærm, når computeren er inaktiv, vil være en simpel sort skærm.

Trin 3

Flyt musen let for at afslutte fuldskærmsvisningen. Indstil mellemrumsfeltet til en værdi ved hjælp af pil op og pil ned til højre for feltet, eller indtast det ved hjælp af tastaturet. Denne værdi er antallet af minutter, hvor computeren er inaktiv, hvorefter den valgte pauseskærm vises på skærmen. Klik på knappen "Anvend" for at de nye indstillinger skal træde i kraft, luk vinduet ved at klikke på OK-knappen eller X-knappen i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 4

En pauseskærm kan ikke kun tjene til skønhed, men også til at beskytte din computer. Denne beskyttelse fungerer som følger: computeren er inaktiv i et bestemt tidsrum, der vises en stænkskærm. For at vende tilbage til arbejde med computeren skal du i normal tilstand bare trykke på en vilkårlig tast på tastaturet eller museknappen. Når databeskyttelsestilstanden er aktiveret, er handlinger ikke tilstrækkelige, du skal indtaste en adgangskode.

Trin 5

For at indstille beskyttelse skal du placere markøren i feltet "Adgangskodebeskyttelse" på fanen "Pauseskærm" i vinduet "Egenskaber: Skærm". Klik på knappen "Anvend", luk vinduet. Adgangskoden er den samme som den, du logger på Windows med. Hvis login ikke er adgangskodebeskyttet, vil tokenet i feltet Password Protection på fanen Screensaver ikke gøre noget.

Anbefalede: