Sådan Fravælges Genveje

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fravælges Genveje
Sådan Fravælges Genveje

Video: Sådan Fravælges Genveje

Video: Sådan Fravælges Genveje
Video: Sådan overholder du trådretningen 2024, Kan
Anonim

Skrivebordsikoner vises i henhold til systemets standardindstillinger eller brugerdefinerede indstillinger. Hvis ikonerne på skrivebordet ser ud til at være omgivet af en mørk ramme, er de "docket". For at fravælge genveje skal du tage et par trin.

Sådan fravælges genveje
Sådan fravælges genveje

Instruktioner

Trin 1

Ring til "Display" -komponenten. Dette kan gøres på flere måder. Den første mulighed: Ring til "Kontrolpanel" gennem menuen "Start". I kategorien Udseende og temaer skal du vælge ikonet Display eller en af de tilgængelige opgaver. Hvis "Kontrolpanel" har et klassisk udseende, skal du straks vælge den komponent, du leder efter.

Trin 2

En anden måde er hurtigere. Når du er på "Desktop", skal du klikke i en hvilken som helst del af det uden filer og mapper med højre museknap og vælge "Egenskaber" i rullemenuen ved at klikke på det med venstre museknap. En ny dialogboks "Egenskaber for skærm" åbnes.

Trin 3

Gå til fanen "Desktop" i det vindue, der åbnes, og klik på knappen "Desktop settings" i bunden af vinduet. Denne kommando åbner en yderligere dialogboks "Desktop Elements". Gå til fanen "Web" i den.

Trin 4

Nederst i vinduet finder du inskriptionen "Frys skrivebordselementer" og fjern markøren i feltet overfor det. Klik på OK-knappen i elementvinduet. I egenskabsvinduet skal du klikke på knappen "Anvend" for at de nye indstillinger skal træde i kraft. Luk vinduet "Egenskaber: Vis" ved at klikke på OK-knappen eller ikonet [x] i øverste højre hjørne af vinduet.

Trin 5

Hvis dit problem ikke er relateret til indstillingerne til visning af genveje på "Desktop", men noget uerfarenhed med at arbejde med musen, skal du bare fravælge genveje ved at klikke på ledig plads på "Desktop" eller den mappe, du er i.

Trin 6

Hvis din mus er konfigureret til højrehåndet brug, skal du klikke med venstre museknap. Hvis du er venstrehåndet, og musen er konfigureret til venstrehåndethed, skal du højreklikke. Om nødvendigt kan du ændre knappetildelingerne ved at ringe til komponenten Mus og åbne fanen Museknapper. Denne komponent åbnes via "Kontrolpanel".

Anbefalede: