Sådan Finder Du Ud Af Dit Login På Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Dit Login På Computeren
Sådan Finder Du Ud Af Dit Login På Computeren

Video: Sådan Finder Du Ud Af Dit Login På Computeren

Video: Sådan Finder Du Ud Af Dit Login På Computeren
Video: Sådan NULSTILLER Du Din Computer! 2024, Kan
Anonim

Hver pc har sit eget brugernavn eller sin egen konto. Dette blev oprettet for at gøre det lettere for brugerne, da flere mennesker, der arbejder på den samme computer, kan oprette deres egne skrivebordsindstillinger, for eksempel ved at gemme dem på deres egen konto.

Sådan finder du ud af dit login på computeren
Sådan finder du ud af dit login på computeren

Instruktioner

Trin 1

Kontonavnet, det vil sige login på computeren, kan ses, hvis det er nødvendigt. I Windows 7 vises login, når du tænder eller genstarter computeren, når systemet beder dig om at indtaste adgangskoden (hvis den er indstillet), skift bruger. Du kan også finde ud af login ved at udføre et par enkle operationer. For at gøre dette skal du gå til menuen "Start" og vælge afsnittet "Kontrolpanel".

Trin 2

Vælg derefter afsnittet "Brugerkonti". Ved at gå ind i denne menu vil du se alle de konti, der findes på din computer. Som regel er der kun én konto på en personlig pc. Derfor er der også et login. Det tildeles, når operativsystemet er installeret. Hvis det ønskes, kan du ændre login, sætte et andet billede, oprette en ny konto. Det er også værd at annullere, at der kan være flere konti på en computer, men du kan kun være i en ad gangen. Alle data gemmes i emnet "Brugerkonti".

Trin 3

Der er en anden måde at finde ud af navnet på kontoen eller brugeren. Gå ind i menuen "Start", og vælg "Luk ned". Klik på trekanten ud for elementet. Systemet tilbyder dig flere muligheder for handling. Vælg fanen "Skift konto". Vinduet, der åbnes, viser dig alle de konti, der er oprettet på din computer. Hvis der kun er én konto, vil der være et login.

Trin 4

I Windows 7 skal du klikke på trekanten ud for kommandoen "Genstart". Vælg kommandoen "Skift bruger" i den øverste linje i det vindue, der åbnes. Det er så let at finde ud af, hvilket navn din personlige computer er under, og hvor mange konti der er oprettet.

Anbefalede: