Sådan Bestemmes Computerindstillinger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Computerindstillinger
Sådan Bestemmes Computerindstillinger

Video: Sådan Bestemmes Computerindstillinger

Video: Sådan Bestemmes Computerindstillinger
Video: Hvordan bestemmes jagttider? 2024, Kan
Anonim

Der er et stort antal specialiserede programmer designet til at indsamle oplysninger om en computer - om dens software og hardware. Operativsystemet selv har dog komponenter, der giver omfattende information om både OS-parametre og de perifere enheder, der er installeret i computeren.

Sådan bestemmes computerindstillinger
Sådan bestemmes computerindstillinger

Instruktioner

Trin 1

Højreklik på genvejen Denne computer på skrivebordet eller Computer i hovedmenuen på Start-knappen. Vælg Egenskaber i genvejsmenuen. Som et resultat åbnes et vindue, hvor du i afsnittet "System" kan se oplysninger om processoren og computerens RAM.

Trin 2

Klik på fanen Hardware, og klik på knappen Enhedshåndtering, hvis du bruger Windows XP. For senere versioner skal du klikke på linket Enhedshåndtering på listen Opgaver til venstre på siden. I managervinduet finder du en liste over eksterne enheder, der er installeret på din computer - CD / DVD-drev, harddiske, videokort, skærme osv. Ved at klikke på plustegnet til venstre for den enhed, du er interesseret i, kan du se navnet på hardwaremodellen.

Trin 3

En anden måde at få oplysninger om din computers indstillinger på er at bruge en systemkomponent kaldet Systeminformation. Kig efter et link for at starte det i hovedmenuen på "Start" -knappen. I menuen skal du gå til afsnittet "Programmer" og derefter til underafsnittet "Standard", hvor det åbner afsnittet "Service" og vælge punktet "Systeminformation". I stedet for at navigere i hovedmenuen kan du bruge dialogboksen Start programmer - tryk på WIN + R-tastekombinationen for at åbne den, indtast derefter kommandoen msinfo32 og tryk på Enter-tasten.

Trin 4

Udvid afsnittet "Komponenter" i venstre rude i det vindue, der åbnes. Her finder du information om udstyret installeret i computeren, grupperet i sektioner og underafsnit.

Trin 5

Den tredje måde er at overlade indsamlingen af oplysninger om konfigurationen af computeren til en OS-komponent kaldet "DirectX Diagnostic Tool". Åbn menuen på Start-knappen, og vælg Kør, eller tryk på WIN + R. -tasterne. Indtast kommandoen dxdiag, og klik på OK. Programmet tager et par sekunder at indsamle data, og derefter åbner det et vindue med otte faner. Som standard åbnes fanen System, som indeholder oplysninger om OS- og BIOS-versioner, processor, RAM og DirectX-version.

Trin 6

Gå til fanen "Skærm", hvis du er interesseret i oplysninger om typen af grafikkort, der er installeret i computeren, mængden af hukommelse, driverversion samt skærmmodel, frekvens og skærmopløsning.

Anbefalede: