Sådan Gendannes Computerindstillinger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Computerindstillinger
Sådan Gendannes Computerindstillinger

Video: Sådan Gendannes Computerindstillinger

Video: Sådan Gendannes Computerindstillinger
Video: Одна ложка этого масла разгладит Ваши морщины за один раз. 2024, Kan
Anonim

Systemfejl er altid ikke et lille problem. Det bliver umuligt at arbejde på computeren, da det begynder at bremse, ikke åbner de nødvendige programmer og hænger. Oftest sker dette på grund af en infiltreret virus, men der kan være andre grunde.

Sådan gendannes computerindstillinger
Sådan gendannes computerindstillinger

Nødvendig

Skadet computer, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Når du tænder computeren, indtil den er fuldt indlæst, skal du trykke på knappen "Slet" eller F2, hvis du har en bærbar computer. Du føres til menuen Bios Setup.

Trin 2

I dialogboksen skal du finde funktionen af optimale BIOS-indstillinger: "Indlæs optimerede standardindstillinger". Aktiver det ved hjælp af pilene på tastaturet og "Enter" -tasten.

Trin 3

Tryk på "F10" og derefter "Enter". Udført, BIOS-indstillinger gendannet.

Trin 4

For at undgå en gentagelse af problemet, skal du installere et pålideligt antivirusprogram, der automatisk opdaterer og kontrollerer filer, der er downloadet fra Internettet.

Trin 5

Det vil ikke skade at tage en sådan foranstaltning som at oprette et billede af systemdisken (oftest er det C-drevet). Som regel kan dette gøres umiddelbart efter installation af operativsystemet. For at oprette en sikkerhedskopi skal du gå til denne sti: "Start" -> "Alle programmer" -> "Tilbehør" -> "Systemværktøjer" -> "Sikkerhedskopier data". Når du starter denne funktion for første gang, skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Kør altid som en guide", da du selv skal udføre alle handlinger. Gå derefter tilbage til arkivering, men uden guiden. For at gøre dette skal du i vinduet til valg af drev og mapper til kopiering finde "Dokumenter og indstillinger", "Programfiler" og "Windows". Punktet "Systemtilstand" skal også bemærkes.

Trin 6

Det næste trin er at vælge en disk, hvor arkivet skal placeres - en sikkerhedskopi. Giv denne fil et navn. Det er kun at starte arkiveringen.

Anbefalede: