Hvordan Man Hæver Windu

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Hæver Windu
Hvordan Man Hæver Windu

Video: Hvordan Man Hæver Windu

Video: Hvordan Man Hæver Windu
Video: Игра на удачу 9 серия русская озвучка (Фрагмент №1) Baht Oyunu 9.Bölüm 1.Fragmanı 2024, Kan
Anonim

Windows-operativsystemer er relativt upålidelige. Mange har været nødt til at håndtere nedbrud, der opstod under arbejdet med disse operativsystemer. Men der er et positivt punkt - moderne versioner af Windows har en indbygget gendannelsesmekanisme.

Hvordan man hæver Windu
Hvordan man hæver Windu

Nødvendig

Systemgendannelsesdisk

Instruktioner

Trin 1

Hvis computeren holder op med at starte, og du er sikker på, at problemet er i operativsystemet, skal du fortsætte med at gendanne dets parametre. Typisk er et tegn på en OS-fejl, at computeren fryser, mens den starter. Bemærk, at hvis computeren slet ikke tændes eller fungerer i 2-3 sekunder og genstarter, så er problemet bestemt ikke i operativsystemet.

Trin 2

Genstart din computer ved at klikke på knappen Nulstil. Efter et stykke tid vises en menu med muligheder for at starte operativsystemet. Fremhæv Load Last Known Good Configuration, og tryk på Enter. Hvis operativsystemet ikke startede i denne tilstand, skal du genstarte pc'en igen og vælge elementet "Windows Safe Mode". Hvis systemet starter med succes i denne tilstand, skal du åbne kontrolpanelet og vælge menuen "Backup og gendannelse".

Trin 3

Gå til "Gendan system- eller computerindstillinger". Angiv systemarkivet, der blev oprettet automatisk eller med din hjælp. Klik på knappen Næste, og vent på, at computeren genstarter.

Trin 4

Hvis systemet ikke starter i fejlsikret tilstand, skal du bruge en gendannelsesdisk eller installationsdisk. Indsæt det i drevet, og tænd computeren. Hold F12-tasten nede, og vælg i det nye vindue at starte fra DVD-drev. Åbn menuen Avancerede gendannelsesindstillinger. Vælg "Systemgendannelse" fra de angivne muligheder. Vælg et brudpunkt, og klik på Næste.

Trin 5

Hvis fejl i opstartssektoren er årsagen til systemfejl, skal du vælge Startup Repair, mens du bruger disken. Bekræft denne handling, og vent til pc'en genstarter.

Anbefalede: