Sådan Oprettes En Knap I Excel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Knap I Excel
Sådan Oprettes En Knap I Excel

Video: Sådan Oprettes En Knap I Excel

Video: Sådan Oprettes En Knap I Excel
Video: Сводные таблицы Excel с нуля до профи за полчаса + Дэшборды! | 1-ое Видео курса "Сводные Таблицы" 2024, Kan
Anonim

Objekterne, der placeres på et regneark i en Excel-projektmappe og bruges til at indtaste, vise og beregne data kaldes kontrolelementer. Der er to slags kontroller i Microsoft Office Excel: ActiveX-kontroller og formkontroller. De er ens i udseende og funktion, selvom der er nogle forskelle mellem dem. Der er flere trin at tage for at oprette en knap i Excel.

Sådan oprettes en knap i Excel
Sådan oprettes en knap i Excel

Instruktioner

Trin 1

Start Microsoft Office Excel, og sørg for, at fanen Udvikler er tilgængelig for dig. For at gøre dette skal du klikke på Office-knappen i øverste venstre hjørne af vinduet og vælge Excel-indstillinger i menuen. Klik på fanen Generelt, og find afsnittet Grundlæggende Excel-indstillinger. Marker afkrydsningsfeltet "Vis fanen Udvikler på båndet" med en markør, og anvend de nye indstillinger.

Trin 2

For at placere en kontrol på regnearket skal du klikke på fanen "Udvikler" på knappen "Indsæt" i afsnittet "Kontrolelementer". Undermenuen udvides. Vælg det relevante kontrolelement fra afsnittet "Formkontroller" eller "ActiveX-kontrolelementer". Markøren skifter til et kryds.

Trin 3

Klik med venstre museknap på det sted, hvor det valgte element skal placeres. Når knappen vises på regnearket, kan du frit flytte den, ændre dens størrelse og tidligere have valgt den med venstre museknap.

Trin 4

Når du føjer knapper til et regneark, får de standardnavne. For at omdøbe en knap fra afsnittet "Formkontrol" skal du vælge den og dobbeltklikke på den med venstre museknap. Det gamle navn vil blive fremhævet, du kan slette det og give knappen dit eget navn.

Trin 5

For at omdøbe en knap fra afsnittet "ActiveX-kontroller" skal du højreklikke på den og vælge "Objekt …" i rullemenuen (f.eks. "CommandButton-objekt") og Rediger underemne, knappens navn bliver redigeret.

Trin 6

For yderligere arbejde med knappen til formularstyringer skal du vælge den ønskede knap på arket og klikke på fanen "Udvikler" på knappen "Egenskaber" i afsnittet "Kontrolelementer". Dette åbner en ny egenskabsdialogboks, hvor du kan indstille alle de nødvendige parametre. For at arbejde med en ActiveX-kontrol skal du dobbeltklikke på den placerede knap eller klikke på knappen Kodevisning i afsnittet "Kontrol" på fanen "Udvikler" for at åbne et Microsoft Visual Basic-vindue med alle de nødvendige egenskaber og muligheder.

Anbefalede: