Hvordan Man Laver En Collage I Gimp

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Collage I Gimp
Hvordan Man Laver En Collage I Gimp

Video: Hvordan Man Laver En Collage I Gimp

Video: Hvordan Man Laver En Collage I Gimp
Video: GIMP: как сделать красивый коллаж 2024, April
Anonim

Mange brugere, der besluttede at prøve at ændre Windows OS til Linux, var altid bange for spørgsmålet om at erstatte den allerede velkendte software med dens kolleger. For eksempel har Linux en analog af Adobe Photoshop - Gimp-værktøjet. Grænsefladen til denne grafiske editor er opbygget forskelligt, selvom de fleste af funktionerne har været uændrede.

Hvordan man laver en collage i gimp
Hvordan man laver en collage i gimp

Nødvendig

Gimp software

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du installere Gimp. For at gøre dette skal du klikke på "System" -menuen, vælge afsnittet "Administration" og starte "Synaptic Package Manager" eller "Application Center". Installer Gimp ved at indtaste kommandoen med samme navn i søgefeltet.

Trin 2

Applikationen startes fra menuen Applikationer og sektionen Grafik. Når hovedprogramvinduet vises på skærmen, skal du trykke på tastekombinationen Ctrl + O (åben fil) og vælge to billeder, der skal indlæses. Et meget større antal fotografier kan bruges til at skabe en collage. Dette eksempel vil blive betragtet i kun to fotografier.

Trin 3

Til træning kan du bruge ethvert billede fra Internettet, for eksempel en blomst og et portræt af et barn eller en hvilken som helst tegneseriefigur. Formålet med denne collage er at placere et barn i en blomsterknop, der illustrerer ordsproget "Børn er livets blomster."

Trin 4

Brug værktøjet Smart Sakse til at fremhæve omridset af et barn eller en tegneseriefigur i dit foto. Hvis du bruger denne editor for første gang og tidligere har brugt Adobe Photoshop, skal du bruge saksen som Magnetic Lasso-værktøjet.

Trin 5

Nu skal valget kopieres. For at gøre dette skal du klikke på menuen "Rediger" og vælge "Kopi". Gå til det andet billede, klik på menuen Rediger, og vælg Indsæt som lag. For at fjerne markeringen fra det indsatte fragment skal du klikke på menuen "Valg" og vælge punktet "Fravælg".

Trin 6

Vær opmærksom på lagmanageren - du vil se, at et nyt lag er dukket op. Deaktiver baggrundslaget nedenfor. Brug sløringsværktøjet til at børste over kanterne af laget, hvor markeringen var.

Trin 7

Klik på lagets synlighedsikon igen for at vise alle lag. Træk babyen op på blomsterknoppen. Hvis barnet er større end blomsten, skal du reducere laget med barnets foto. For at gøre dette skal du klikke på menuen Lag og vælge Lagstørrelse. Gør laget mindre og anvend ændringerne.

Trin 8

Brug Move-værktøjet til at flytte barnet til blomsterknoppen. Placer babyen i midten af knoppen. Nu er det tilbage at gemme den resulterende collage. Tryk på tastaturgenvejen Ctrl + S, vælg jpeg-formatet, indtast filnavnet og klik på knappen "Gem".

Anbefalede: