Sådan Laver Du En Indskrift På Fotos

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Indskrift På Fotos
Sådan Laver Du En Indskrift På Fotos

Video: Sådan Laver Du En Indskrift På Fotos

Video: Sådan Laver Du En Indskrift På Fotos
Video: Эти картины и фотографии нельзя вешать на стены в доме 2024, Kan
Anonim

Hvis du har et foto i elektronisk form (i en fil), er den nemmeste måde at lægge en indskrift på det ved hjælp af en hvilken som helst grafisk editor. Efter denne handling kan billedet med teksten gemmes som en "hard copy" ved hjælp af en printer eller bruges i samme virtuelle elektroniske form på Internettet eller på din egen computer. Fremgangsmåden nedenfor bruger Adobe Photoshop-editoren.

Sådan laver du en indskrift på fotos
Sådan laver du en indskrift på fotos

Nødvendig

Grafisk editor Adobe Photoshop

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du uploade et foto til redaktøren. Du kan gøre dette ved at trykke på "genvejstasterne" CTRL + O og derefter finde den ønskede fil i den åbne dialog ved hjælp af eksempelbilledet for større tillid.

Trin 2

Tryk derefter på D-tasten for at indstille standardfarverne (hvid baggrund og sort tekst) efterfulgt af T-tasten for at aktivere det vandrette tekstværktøj. Derefter skal du klikke på billedet et vilkårligt sted og begynde at skrive. Det er okay, hvis teksten er for lille, ikke kontrasterende eller er placeret det forkerte sted, hvor den skal være - så vil du justere alt, men nu skal du bare oprette et objekt til efterfølgende redigering.

Trin 3

Når teksten til mærkatet er oprettet, skal du klikke på værktøjet Flyt - dette er det øverste ikon på værktøjslinjen. Dette slukker tekstindtastningsværktøjet på samme tid. Hvis indskriften skal ændre skrifttype, farve eller størrelse, skal du gå til panelet "Tegn" og indstille alle de nødvendige værdier. Hvis et sådant panel ikke er på din skærm, kan du finde det i menusektionen med navnet "Window". Ud over de anførte indstillinger kan du i dette panel justere afstanden mellem bogstaver og linjer, gøre skrifttypen fed, kursiv eller understreget og anvende mange andre muligheder på skrifttypen.

Trin 4

Når du er færdig med skrifttypen, skal du flytte billedteksten til det ønskede sted på billedet - dette kan gøres med musen eller med navigationstasterne (pile).

Trin 5

I slutningen af arbejdet med inskriptionen kan du anvende enhver effekt på teksten (skygge, gradientfyldning, relief, glød osv.). Denne slags effekter anvendes ikke så meget på teksten som på laget og samles i et panel med en separat fane til hver type effekt. For at starte dette panel skal du dobbeltklikke på tekstlaget i "lagpaletten".

Trin 6

Hvis du planlægger i fremtiden på en eller anden måde at bruge eller redigere det, du lige har oprettet, skal du gemme alle de oprettede lag og effekter i Photoshop-format (PSD). For at gøre dette skal du bare trykke på CTRL + S og angive filens navn og placering.

Trin 7

Og for at gemme billedet med billedteksten i et format, der er mere egnet til brug, for eksempel på Internettet, kan du bruge tastaturgenvejen CTRL + SKIFT + alt="Image" + S. I det vindue, der åbnes, skal du vælge formatet og kvalitetsindstillingerne svarende til dette format, og angiv derefter navnet på den nye fil og gem den på den ønskede placering.

Anbefalede: