Sådan Oprettes En Popup-menu

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Popup-menu
Sådan Oprettes En Popup-menu

Video: Sådan Oprettes En Popup-menu

Video: Sådan Oprettes En Popup-menu
Video: Sådan oprettes en menu i Wordpress 2024, Kan
Anonim

Ved hjælp af god HTML-kode og enkle CSS-regler kan du oprette en dejlig popup-menu, der let kan ændres og suppleres. Ved at bruge markup sprog og Cascading Style Sheets kan du sikre, at menuer fungerer korrekt i alle browsere.

Sådan oprettes en popup-menu
Sådan oprettes en popup-menu

Instruktioner

Trin 1

Bygg først den grundlæggende struktur i din menu. Åbn en teksteditor, og opret en nummereret liste med en undermenu, der fungerer som et overordnet listeelement. For eksempel:

  • Første element

    • Dropdown-vare
    • Dropdown2

Trin 2

Gem den genererede liste i en separat html-fil. Derefter skal du oprette en fil med en.css-udvidelse og indtaste alle typografiarkparametre.

Trin 3

Fjern eventuel polstring og kugler, der gælder i punktlisten, og indstil menubredden ved hjælp af CSS-værktøjer: ul {list-style: none;

bredde: 200 px; }

Trin 4

Indstil den relative position for alle emner på listen ved hjælp af attributten position: ul li {position: relativ; }

Trin 5

Dernæst skal du designe en undermenu, hvor hvert af elementerne vises til højre for overordnet menu i det øjeblik, hvor musemarkøren er på elementet: li ul {position: absolut;

venstre: 199px;

top: 0;

display: ingen; } Den venstre attribut er en pixel mindre end selve menuens bredde. Dette gør det muligt at placere pop-up-emner intelligent uden at skabe dobbeltgrænser. Displayattributten bruges til at skjule undermenuen, når siden åbnes.

Trin 6

Stil linkene som ønsket ved hjælp af de relevante css-indstillinger. Inkluder parameteren display: block, så hvert link optager al den plads, det har reserveret til det.

Trin 7

For at få menuen til at vises i det øjeblik, hvor markøren er over den (svæver), skal du indtaste koden: li: svæver ul {display: blok; }

Trin 8

Indstil yderligere muligheder for at få vist links og listeelementer efter ønske.

Trin 9

Pop-up-menuen er klar. Nu er det fortsat at inkludere attributten i.html-filen: pop op-menu

Anbefalede: