Sådan Fjernes Drivere Fra Systemet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Drivere Fra Systemet
Sådan Fjernes Drivere Fra Systemet

Video: Sådan Fjernes Drivere Fra Systemet

Video: Sådan Fjernes Drivere Fra Systemet
Video: How to update video card driver on Mac OS X system 2024, Kan
Anonim

En driver (fra den engelske "driver") er et sæt filer samlet i et computerprogram, der integreres i operativsystemet og er en bro mellem computeren og de enheder, der er forbundet til det.

Sådan fjernes drivere fra systemet
Sådan fjernes drivere fra systemet

Instruktioner

Trin 1

Drivere giver operativsystemet adgang til hardware fra eksterne og interne enheder, fra processoren til mobiltelefonen. Drivere leveres af enhedsproducenten og er kun kompatible med specifikke enhedsmodeller.

Fjernelse af drivere til ren opdatering af enhedsdrivere er så simpelt som at installere dem. Først skal du gå til "Denne computer" og vælge "Åbn kontrolpanel" i den øverste menulinje, eller find "Kontrolpanel" i "Start".

Trin 2

I kontrolpanelet, der åbnes, skal du skifte til visningen "små ikoner" eller "store ikoner" og finde "Enhedshåndtering" i dette vindue. Dobbeltklik på genvej til enhedsadministrator, og du vil se terminalen til Windows Enhedshåndtering på skærmen. Det er repræsenteret af kategorier, som hver indeholder enheder. Find efter kategori, og navngiv den enhed, hvis driver du vil fjerne fra systemet, og dobbeltklik derefter på den med venstre museknap.

Trin 3

I vinduet med enhedsegenskaber, der åbnes, skal du vælge fanen "Driver" og klikke på knappen "Afinstaller" og derefter vente på, at operationen er færdig og genstarte computeren. Enhedsdriveren fjernes fra Windows. Nu kan du begynde at installere de nyeste drivere.

Anbefalede: