Sådan åbnes Kontrolpanel I Windows

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Kontrolpanel I Windows
Sådan åbnes Kontrolpanel I Windows

Video: Sådan åbnes Kontrolpanel I Windows

Video: Sådan åbnes Kontrolpanel I Windows
Video: Учебное пособие по Windows 10: Найти панель управления 2024, Kan
Anonim

I Windows-operativsystemet kan brugeren tilpasse næsten alle komponenter og enheder, så de imødekommer behovene og giver dig mulighed for komfortabelt at arbejde på din computer. "Kontrolpanel" er netop beregnet til at få adgang til værktøjerne til at tilpasse karakteristika og udseende af forskellige komponenter.

Sådan åbnes Kontrolpanel i Windows
Sådan åbnes Kontrolpanel i Windows

Instruktioner

Trin 1

Adgang til "Kontrolpanel" sker via menuen "Start". Hvis du har valgt den klassiske stil til "Start" -menuen på din computer, skal du trykke på "Start" -knappen eller Windows-tasten på tastaturet og venstreklikke på linjen "Indstillinger", vælge "Kontrolpanel" -elementet i undermenu. Hvis du bruger den forenklede stil til Start-menuen, vil Kontrolpanel-punktet være tilgængeligt med det samme. Klik på den med venstre museknap, og vent på, at det ønskede vindue åbnes.

Trin 2

"Kontrolpanel" kan vises på forskellige måder. Hvis den har en klassisk visning, vises alle komponenter, der er tilgængelige for brugeren, i form af en liste (eller ikoner). Hvis "Kontrolpanel" har en kategorivisning, sorteres alle komponenter i semantiske grupper.

Trin 3

For eksempel vil kategorien Udseende og temaer indeholde komponenter, der er ansvarlige for udseendet af skrivebordet, mapper, der åbnes på din computer, og udseendet af proceslinjen og startmenuen. Forskellen mellem den klassiske visning og kategorivisningen er ikke kun i den måde, komponenterne vises på. Når du gennemsøger kontrolpanelet efter kategori, har du ikke kun adgang til selve komponenterne, men også til de opgaver, der er typiske for at arbejde med dem.

Trin 4

For at skifte fra en visning til en anden skal du finde i venstre del af vinduet på det typiske opgaverpanel linjeknappen "Skift til klassisk visning / Skift til kategorivisning". For bedre at forstå, hvilke ændringer der finder sted, skal du trykke på knaplinjen flere gange ved at klikke på den med venstre museknap.

Trin 5

Hver komponent i kontrolpanelet åbnes i en separat dialogboks. Du kan åbne en komponent på forskellige måder. Den første mulighed: Flyt markøren til det ønskede ikon og klik på den med venstre museknap. Anden mulighed: Flyt markøren til ikonet, højreklik på det og vælg kommandoen "Åbn" i rullemenuen.

Anbefalede: