Sådan åbnes Nvidia Kontrolpanel

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes Nvidia Kontrolpanel
Sådan åbnes Nvidia Kontrolpanel

Video: Sådan åbnes Nvidia Kontrolpanel

Video: Sådan åbnes Nvidia Kontrolpanel
Video: Как изменить язык панели управления NVIDIA - самый быстрый способ изменить язык панели управления NVIDIA 2024, April
Anonim

Kontrolpanelet til nvidia-videografik giver pc-brugere mulighed for automatisk at modtage driveropdateringer fra grafikkortet.

Sådan åbnes nvidia kontrolpanel
Sådan åbnes nvidia kontrolpanel

Nvidia Control Panel, eller med andre ord Nvidia Update, er en universel software, der gør det muligt for brugere af personlige computere med et installeret grafikkort fra Nvidia at administrere det, tildele ressourcer på en optimal måde, opdatere drivere osv. Denne software fungerer godt på GeForce og ION GPU'er til både pc'er og bærbare computere. I tilfælde af at denne software ikke er installeret på din computer, kan den let downloades fra Nvidias officielle side. I kontrolpanelet kan brugeren uafhængigt specificere de nødvendige indstillinger. Start eller deaktiver f.eks. Nvidia Update, indstil hyppigheden af kontroller for opdateringer. Du kan aktivere eller deaktivere alarmer for beta-drivere til dit Nvidia-grafikkort, og du kan endda redigere spilprofiler.

Start af Nvidia Kontrolpanel

Desværre kan nogle brugere, selv dem med Nvidia-kontrolpanelet installeret, ikke finde det, hvilket betyder, at de ikke kan justere grafikkortindstillingerne korrekt. Der er to nemme måder at åbne dette kontrolpanel på. Den første måde er, at brugeren bare skal højreklikke på et tomt rum på skrivebordet, og i genvejsmenuen, der vises, skal du vælge emnet "Nvidia Control Panel" ("Nvidia Control Panel"). Den anden metode er ikke mindre enkel end den første. For at gøre dette skal du højreklikke på billedet på systembakken (pil i nederste højre hjørne af skærmen). Når du har klikket på, åbnes alle logoerne for de programmer, der kører i bakken. For at starte Nvidia-kontrolpanelet skal du klikke på det tilsvarende ikon (Nvidia-logo).

Problemer med Nvidia Kontrolpanel

Nogle kan have et betydeligt problem - førerens kontrolpanel åbner ikke. Der er flere løsninger på dette problem. For det første, hvis du har programmer installeret på din computer, der giver dig mulighed for direkte at styre skærmen, skal de fjernes. De blokerer direkte betjeningen af Nvidia Control Panel og kan ikke bruges. For det andet åbnes kontrolpanelet muligvis ikke, hvis hardwareacceleration er deaktiveret på computeren. Det kan aktiveres i skærmegenskaberne. Sidst men ikke mindst starter Driver Control Panel muligvis ikke, hvis Nvidia Display Driver Service er deaktiveret. For at aktivere det skal du gå til "Kontrolpanel", vælge "Administrationsværktøjer" og finde feltet "Tjenester". Hvis denne tjeneste er deaktiveret, skal du aktivere den til at starte automatisk.

Anbefalede: