Sådan Optages En Film Med Undertekster

Indholdsfortegnelse:

Sådan Optages En Film Med Undertekster
Sådan Optages En Film Med Undertekster

Video: Sådan Optages En Film Med Undertekster

Video: Sådan Optages En Film Med Undertekster
Video: En film for ledige lærere. Med danske undertekster 2024, April
Anonim

Selvom mange populære film udgives på DVD på flere sprog, indeholder ikke alle DVD'er undertekster. Hvis du har en DVD med en film på et andet sprog end dit modersmål og uden undertekster, kan du tilføje dem selv. I denne sag vil specielle websteder hjælpe, som giver undertekstfiler til film på forskellige sprog gratis.

Sådan optages en film med undertekster
Sådan optages en film med undertekster

Instruktioner

Trin 1

Kopier videoen fra DVD'en, hvis den ikke findes på din computer. For at rippe diske manuelt skal du indsætte DVD'en i din computers drev og derefter gå til Start> Computer, højreklikke på DVD'en på listen og vælge Åbn for at vise mapperne Video_TS og Audio_TS. Højreklik på mappen Video_TS, og vælg Kopi, højreklik derefter på computerens skrivebord og vælg Indsæt.

Trin 2

Gå til et undertekstwebsted som Moviesubtitles eller OpenSubtitles, og find underteksterne til den film, du ønsker. For at gøre dette skal du indtaste filmens titel i søgefeltet og trykke på Enter. Klik på et af de nævnte sprog for at downloade undertekster til det pågældende sprog.

Trin 3

Klik på "Start> Computer", og dobbeltklik på "(C:)" - drevet. Gå til "Downloads" -mappen, find den downloadede undertekstfil som et arkiv, højreklik på den og vælg "Uddrag alt". Tekstfilen ekstraheres fra arkivet og gemmes i mappen Downloads.

Trin 4

Lad mappen Downloads være åben på skærmen, og dobbeltklik på mappen Video_TS på skrivebordet for at åbne den. Træk den udpakkede undertekstfil til mappen Video_TS.

Trin 5

Download en dvd-brændingssoftware, der understøtter tilføjelse af undertekster. ConvertXtoDVD og Vidmex har denne mulighed. Med disse programmer kan du nemt og meget hurtigt konvertere næsten ethvert format til DVD og brænde en disk. Efter download af den valgte software skal du gå til mappen "Downloads" og åbne filen med programmet og installere den.

Trin 6

Indsæt en tom DVD-R-disk i din computers drev. Start ConvertXtoDVD eller Vidmex og følg instruktionerne for at brænde mappen Video_TS med undertekster til disken.

Anbefalede: