Sådan Startes En Service På Serveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Startes En Service På Serveren
Sådan Startes En Service På Serveren

Video: Sådan Startes En Service På Serveren

Video: Sådan Startes En Service På Serveren
Video: Get Started with Windows Server 2019 RDS! 2024, Kan
Anonim

Udførelse af servicestartoperationen på serveren er en standardprocedure i Microsoft Windows-operativsystemet og kan udføres ved hjælp af standardmetoden i selve systemet. Ingen yderligere software er påkrævet.

Sådan startes en service på serveren
Sådan startes en service på serveren

Instruktioner

Trin 1

Klik på "Start" -knappen for at åbne hovedmenuen i Microsoft Windows-operativsystemet og gå til "Kør" for at starte operationen for at aktivere den valgte service på serveren.

Trin 2

Indtast cmd i feltet Åbn, og klik på OK for at bekræfte udførelsen af kommandoen for at køre kommandopromptværktøjet.

Trin 3

Ring til genvejsmenuen for det fundne element ved at klikke på højre museknap og vælg kommandoen "Kør som administrator" for at overholde sikkerhedskravene i Microsoft.

Trin 4

Indtast netstart i tekstfeltet kommandoprompt, og tryk på Enter-funktionstasten for at bekræfte prompten for de tjenester, der kører i øjeblikket, og brug netstart-klienten til NetWare-kommandoen til at starte tjenesten med samme navn. Bekræft lanceringen ved at trykke på Enter-tasten.

Trin 5

Brug værdien for netstartalarter til at starte Alerter-tjenesten, eller indtast netstart-browseren i kommandolinjens tekstfelt for at starte Computer Browser-tjenesten, som viser en liste over computere på det lokale netværk. Bekræft udførelsen af kommandoen ved at trykke på Enter-tasten.

Trin 6

Indstil værdien til netstart "Exchange Folder Server" lkz for at udveksle tekst- eller grafikfiler på netværket, eller vælg værdien netto start dhcp cient for at understøtte netværkskonfiguration. Tryk på softkey'en Enter.

Trin 7

Indtast net-start-hændelseslog i kommandolinjens tekstfelt for at starte hændelseslogtjenesten, eller brug net-start-filreplikering til at starte filreplikeringstjenesten. Bekræft starten af den valgte tjeneste ved at trykke på Enter-tasten.

Trin 8

Angiv net start messenger for at kunne sende beskeder, eller vælg net start netlogon for at starte Net Logon-tjenesten. Bekræft udførelsen af run-kommandoen ved at trykke på softkey'en mærket Enter.

Trin 9

Tjek listen over andre mulige kommandoer, og brug dem efter behov.

Anbefalede: