Sådan Deaktiveres Proxy I Opera

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Proxy I Opera
Sådan Deaktiveres Proxy I Opera

Video: Sådan Deaktiveres Proxy I Opera

Video: Sådan Deaktiveres Proxy I Opera
Video: Как вернуть VPN в OperaGX и Opera 100% рабочий способ. 2024, Kan
Anonim

Proxy-serveren bruges kun af Opera-browseren efter brugerens kommando - den skal udfylde en formular med adresse, portnummer og om nødvendigt adgangskode og login. For at deaktivere proxyen er det ikke nødvendigt at rydde denne formular, det er nok at markere det relevante felt i en af browserindstillingerne.

Sådan deaktiveres proxy i Opera
Sådan deaktiveres proxy i Opera

Nødvendig

Opera-browser

Instruktioner

Trin 1

Åbn Opera-menuen - klik på knappen med halvdelen af bogstavet "O" eller tryk bare på Alt-tasten. Gå til sektionen "Indstillinger" - flyt musemarkøren over den eller tryk på tasten med det russiske bogstav "T". Åbn derefter underafsnittet "Hurtige indstillinger" - du kan bruge tasten "B" på tastaturet til dette. Vælg i dette underafsnit punktet "Deaktiver proxyservere" - dette kan også gøres enten med musen eller ved at trykke på "b" -knappen. Derefter stopper Opera med at bruge proxyserveren, men dens indstillinger gemmes til næste aktivering.

Trin 2

Du kan gå til listen over hurtige indstillinger uden at bruge browsermenuen - tryk på F12-tasten, og den vises på skærmen. Denne liste adskiller sig ikke fra den tidligere version - den indeholder det samme "Deaktiver proxyservere" -element.

Trin 3

Hvis du kun skal deaktivere brugen af fuldmagter til et eller flere websteder, kan du gøre dette gennem hovedindstillingsvinduet til browseren. Ring til det via Opera-menuen - elementet "Generelle indstillinger" er placeret i afsnittet "Indstillinger". Du kan også gøre dette ved hjælp af "genvejstasterne" Ctrl + F12.

Trin 4

I browserindstillingsvinduet skal du gå til fanen "Avanceret" og vælge sektionen "Netværk". Knappen "Proxy-servere" i dette afsnit åbner et andet vindue - klik på det.

Trin 5

Klik på knappen "Liste over udelukkelser". Derefter har du et valg - at oprette en liste over websteder, som browseren er forpligtet til at bruge en proxy til, eller omvendt, placere i denne liste de ressourcer, som proxyen skal deaktiveres for. Marker det relevante felt, og klik derefter på knappen "Tilføj". Browseren aktiverer redigeringstilstand, og du skal indtaste webstedsadressen. Gentag dette trin for hver liste over webressourcer, og klik derefter på OK i alle tre åbne indstillingsvinduer.

Anbefalede: