Sådan Indstilles En Tuner Til En Satellit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Tuner Til En Satellit
Sådan Indstilles En Tuner Til En Satellit

Video: Sådan Indstilles En Tuner Til En Satellit

Video: Sådan Indstilles En Tuner Til En Satellit
Video: Hacking the TV tuner and making DIY antena to recieve weather images from satellites (NOAA) 2024, Kan
Anonim

Opsætning af en satellittuner er en kompleks proces. Først og fremmest skyldes dette direkte indstilling af antennen, som specielt udstyr bruges til. Folk, der forsøger at indstille satellittunere for første gang, står over for en række vanskeligheder.

Sådan indstilles en tuner til en satellit
Sådan indstilles en tuner til en satellit

Nødvendig

stik til tilslutning af tuneren til et tv og antenne, satellit tuner, satellit antenne, tv, tuner instruktionsmanual

Instruktioner

Trin 1

Det første trin i opsætningen af en satellittuner er at ringe til en specialist, der ved hjælp af specielt udstyr vil rette (placere) parabolantennen på den ønskede satellit. Desværre kan du ikke udføre denne handling selv.

Trin 2

Satellittunere og tv'er har forskellige stik til tilslutning. Det er nødvendigt at vælge den, gennem hvilken satellittuneren tilsluttes tv'et. Moderne tv har en række forbindelsesstik. For det meste bruger de et RCA- eller HDMI-stik, hvis tuneren og tv'et tillader det at blive brugt.

Trin 3

Efter tilslutning af alle stik fortsætter vi med at opsætte tuneren. For at gøre dette skal du vælge en hvilken som helst kanal og den tilsvarende type indstilling. Hvis AUTO-typen er valgt, finder tuningen sted i automatisk tilstand, og de fundne kanaler gemmes automatisk i tunerens hukommelse, deres sekvensnummer registreres, når de næste nye programmer findes. Du kan også vælge "Manuel" indstillingstype - så bliver kun den kanal, der blev valgt på tidspunktet for indstillingen, indstillet. For at skifte den næste kanal skal tuneren vælge den relevante kommando. Der er også en finindstilling, der bedre indstiller en bestemt kanal.

Trin 4

Grundindstillingen betragtes som komplet, dvs. satellittuneren kan betjenes. Ud over den grundlæggende indstilling har tuneren dog yderligere indstillinger, der gør betjeningen mere behagelig. For eksempel kan tuneren indstilles til automatisk at tænde og slukke, indstille dato og klokkeslæt. Nogle tunere giver dig også mulighed for automatisk at optage video til en pc eller eksternt medie.

Anbefalede: