Sådan Tilsluttes En Satellit Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Satellit Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Satellit Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Satellit Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Satellit Til En Computer
Video: Колонки SVEN MS-2100, Обзор и отзыв, опыт использования более 3-х лет. Хорошие колонки к телевизору. 2024, Kan
Anonim

En parabol giver dig mulighed for ikke kun at modtage et digitalt tv-signal, men også, når du er tilsluttet en computer, internetpakker. Dette adskiller sig markant fra det traditionelle æteriske. Satellitens territorium eller dækningsområde, hvor det er muligt at modtage det, afhænger af satellitens placering i kredsløb. Derfor skal du nøjagtigt beregne to parametre - dine geografiske koordinater og placeringen af satellitten, inden du fortsætter med at forbinde en forskudt parabolantenne til en pc.

Sådan tilsluttes en satellit til en computer
Sådan tilsluttes en satellit til en computer

Nødvendig

  • - satellitantennejusteringsprogram
  • - Fastsatfinder-program;
  • - DVB-kort.

Instruktioner

Trin 1

Installer parabolantenne i et åbent område, dvs. på et sted, hvor en høj bygning eller et højt træ med en spredt krone ikke vil være placeret foran den. Det vigtigste er, at der er ledig plads i satellitretningen, ellers vil signalet være svagt og konstant afbrudt. Det kan skrues på et beslag til en væg, i en have på en mast eller på et tag: det vigtigste er, at det enten er så vandret som muligt i forhold til jorden eller strengt lodret. Dette vil yderligere gøre det lettere at justere antennens højde eller hældning.

Trin 2

Vælg den satellit, hvorfra du vil modtage signalet. Dækningsområdet kan findes på www.lyngsat.com. Hvis du ikke kender koordinaterne for din by, skal du bestemme dem på portalen www.maps.google.com, hvor du i søgefeltet indtaster navnet på bosættelsen og derefter svæver over den røde markør, der vises på kortet og trykker højre museknap. I rullemenuen skal du vælge "Hvad er her?" Søgefeltet indeholder koordinaterne for stedet.

Trin 3

Ret parabolantennen til solen. Du skal bruge software til justering af satellitantenne. Med dens hjælp kan du bestemme placeringen i solens horisont på et bestemt punkt på et bestemt tidspunkt. For eksempel er satellitten Euetelsat W4 36E (NTV +) næsten på sit højdepunkt. Derfor, ved middagstid, skal parabolantennen drejes i samme retning som solen. Juster derefter signalet med skålens vippevinkel. Tag højde for egenskaberne til parabol-omformeren. Det kan være Ku-bånd (lineært, cirkulært) og C-bånd - denne egenskab er skrevet på dens krop. Du kan finde ud af, hvilken konverter der skal bruges på webstedet www.lyngsat.com om parametrene for satellittranspondere.

Trin 4

Installer DVB-kort og Fastsatfinder software på din pc. Vælg den ønskede satellit i den, og i rullemenuen - værdien af transpondere. Ret antennen mod den valgte satellit, indstil dens hældningsvinkel, tryk på den røde knap i programmet og begynd langsomt at scanne horisonten og flytte den til venstre og højre. Efter at have passeret sektoren skal du hæve eller sænke den en grad og gentage fra begyndelsen. Når et signal vises, vil procentdelen af strøm være synlig på pc-skærmen. Maksimer dem og fastgør pladen. Juster derefter signalstyrken med den lineære konverter.

Anbefalede: